" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

Συνέντευξη στο αγγλικό BBC ( ναι, σ' αυτό το δίκτυο που έκανε το ΦΟΒΕΡΟ ρεπορτάζ με τον " ατσαλάκωτο" Στρατούλη και τον κατ' αποκοπή ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ της Χρυσής Αυγής ) ο πιό ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ και ΑΝΑΙΔΗΣ Στουρνάρας, υπουργός της κυβέρνησης τραλαλά ! 
Σε κάποιο σημείο τον ρωτά ο δημοσιογράφος: 
" Καταλαβαίνετε τον αντίκτυπο της πολιτικής σας; "
Στουρνάρας: " Καταλαβαίνω πολύ καλά, από την οικογένειά μου, την μητέρα μου, τους φίλους μου, τους ανθρώπους που συναντώ και συνομιλώ" 
Αναρωτιέμαι τώρα εγώ τι κατάλαβε; Από την οικογένειά του και την μητέρα του; Μα αυτοί περνάναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ! Οι φίλοι του; Για να είναι φίλοι του εξυπακούεται πως ανήκουν στην ίδια κατηγορία με βίλες στα νησιά ( βλέπε τον γείτονά του και φιλαράκι του Παπαντωνίου) και τρελά νούμερα λογαριασμών καταθέσεων σε τράπεζες εντός και εκτός Ελλάδος... Όσο για τους ανθρώπους που συναντά και συνομιλεί μαζί τους ποιοί θα είναι αυτοί πέραν από εκείνους που του μοιάζουν ή ανήκουν στον συγγενικό (ιδεολογικά-κοινωνικά) περίγυρο ; Γιατί αν ανήκαν στους απλούς καθημερινούς ανθρώπους που βιώνουν στο πετσί τους τα χαράτσια, τους φόρους, την μείωση των μισθών- συντάξεων, που τους κόβουν το ρεύμα, που δεν έχουν θέρμανση και ξεπαγιάζουν, που δεν έχουν να δώσουν φαγητό στα παιδιά τους ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αν προλάβαινε να ανταλλάξει μαζί τους έστω και μια κουβέντα!!! Μάλλον θα είχε φύγει τρεχάλα μην το πετύχει καμιά απότομη σφαλιάρα ή καμιά λεμονόκουπα (γιατί τα αυγά και τα γιαούρτια είναι ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΑ ή θα προτιμούσαν να τα φάνε παρά να τα χαραμήσουν στην αφεντομουτσουνάρα του...) ! Άρα λοιπόν τι καταλαβαίνει; Τ  Ι  Π  Ο  Τ  Α   απολύτως !!!  
Και για του λόγου μου το αληθές, επιβεβαιώνει παρακάτω : " Τώρα που η Ελλάδα έστριψε στην γωνία ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ την δουλειά μου" !!!
Πώς είπατε κ. Στουρνάρα; Απολαμβάνετε την δουλειά σας; Δήλα δή  η απανωτή φορολογία για εσάς είναι ...απόλαυση; Η περιγραφή του 2013 ( με δικά σας λόγια) θα είναι " ένα έτος δύσκολο που θα περιλαμβάνει μείωση μισθών- συντάξεων και βαρύτερη φορολογία" είναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ; !!! Το ότι λιποθυμούν παιδάκια στα σχολεία από την ασιτία, οι καθημερινές ( 3000+) αυτοκτονίες συνελλήνων, οι ουρές για ένα πιάτο φαγητό, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΑΣ;
Α, κάτι δεν πάει καλά με εσάς και όλους τους λοιπούς ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Δεν εξηγείτε αλλιώς το πως δεν κρατάτε ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑ, δεν έχετε ίχνος συστολής γι' αυτό που πράτετε ... Πιθανώς το πολύ σιχτήρισμα του ελληνικού λαού σας έπιασε και έχετε " βαρέσει μπιελά" !!!  Μήπως πρέπει ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ  να σας δέσουν ΟΛΟΥΣ ;;;!!! 

 Βλάχου Λία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου