" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΟ ΚΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ!


kke-under-the-rain
Είδε κι απόειδε το «τιμημένο» κουκουέ ότι οι Έλληνες εργαζόμενοι πήραν χαμπάρι τον βαθιά αντεθνικό και αντιλαϊκό ρόλο του και του γυρίζουν την πλάτη, και στράφηκε σ’ αυτούς που δεν το ξέρουν (αλλά κι αυτοί δε θα αργήσουν να το μάθουν…), στους «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες»!
Έτσι, η Κομματική Οργάνωση Αττικής του «κόμματος του –αλλοδαπού- λαού» κυκλοφόρησε ενημερωτικό δελτίο, με τίτλο «Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε!», στις γλώσσες των «κατατρεγμένων κ.τ.λ.»: αγγλικά (για τους μαύρους της Αφρικής), ρωσικά (από… συνήθεια, μερικές φορές οι σύντροφοι χάνουν την αίσθηση του χρόνου…), αλβανικά, αραβικά, πακιστανικά και αφγανικά (γνώμη μας είναι ότι αποτελεί μεγάλη παράλειψη, ιστορικών διαστάσεων, και σοβαρή προσβολή στο βουλγαροκομιτατζήδικο παρελθόν του κόμματος, το γεγονός ότι δεν εξεδόθη δελτίο και στα βουλγαρικά…).




Η έκκληση προς τους «κατατρεγμένους κ.τ.λ.» αναφέρει μεταξύ των άλλων και τα εξής:
«Σύντροφε μετανάστη, Για την φτώχεια, τον πόλεμο, την προσφυγιά, την μετανάστευση, την ανεργία φταίνε τα αφεντικά, οι καπιταλιστές! Όχι οι εργάτες. Από τον μόχθο των εργατών ζούνε όλοι αυτοί. Τώρα που το σύστημά τους έχει κρίση θέλουν να μας βάλουν να φαγωθούμε μεταξύ μας. Κάθε φορά που Έλληνας εργάτης, Έλληνας φτωχός κυνηγά μετανάστη και μετανάστης βρίζει Έλληνα, τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση! Τρώνε, πίνουν και γλεντάνε μέσα σε απίστευτα πλούτη που βγήκαν από τον δικό μας ιδρώτα. Εμείς που δουλεύουμε στα βάσανα και τα παράσιτα στη χλιδή! Έλληνες και ξένοι εργάτες ενωμένοι! Αυτό είναι το σύνθημα του ΚΚΕ. Σύντροφε μετανάστη, Οργανώσου στα συνδικάτα, πάλεψε μαζί με τους κομμουνιστές για τα δικαιώματά σου, για τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων. Αγωνίσου με το ΚΚΕ για την ανατροπή του καπιταλισμού στην Ελλάδα και τη δική σου πατρίδα, για να φτιάξουμε τη σοσιαλιστική κοινωνία, όπου δεν θα υπάρχουν άνεργοι και κυνηγημένοι άνθρωποι, φτώχεια και πόλεμος. Σύντροφε μετανάστη, Απομόνωσε τους δουλέμπορους, τους εμπόρους ναρκωτικών, τους κλέφτες, τους μπράβους που βρίσκονται ανάμεσα στους μετανάστες. Μην φοβάσαι τους φασίστες! Είναι δειλοί! Οι ενωμένοι εργάτες είναι πιο δυνατοί! Οργανώσου στα συνδικάτα, κατάγγειλε στα συνδικάτα και το ΚΚΕ τις ρατσιστικές επιθέσεις, την αστυνομική βία! Το ΚΚΕ έκανε πολλές παρεμβάσεις για τους μετανάστες στην ελληνική βουλή. Διάβασε, μάθε».
Πάντως, για την ιστορία, να αναφέρουμε πως είναι… παράδοση των μπολσεβίκων να απευθύνονται σε αλλοεθνείς. Μόλις ιδρύθηκε το ΚΚΕ, από φανατικούς εβραίους σιωνιστές (Μπεναρόγια, Βεντούρα κ.λπ.), απευθύνθηκε και σε άλλους λαούς: στους Βουλγάρους, στους Τούρκους, ακόμα και στους Έλληνες…

από : ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου