" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

NΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ - Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία!

Την λένε Γιάννα Γαϊτάνη, είναι βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Nova Makedonija" των Σκοπίων, έδωσε ρεσιτάλ εθνομηδενισμού. Τι είπε: 
Με τέτοια φάτσα λογικό είναι κάθε ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ που διακρίνει το ον...
"Επιτρέψτε μου να πω ότι άτομα από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν σε διαδηλώσεις στη χώρα σας το 2010 και υπήρξε προσκεκλημένος από το κόμμα στην κρατική τηλεόραση ο οποίος χρησιμοποίησε το όνομα που χρησιμοποιείτε εσείς: Μακεδονία... Εγώ νομίζω ότι το πρόβλημα δεν έγκειται μόνον στο όνομα. Εάν τα πράγματα είχαν έτσι και εάν όλα ήταν τόσο απλά, τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Πίσω από το ζήτημα της ονομασίας υπάρχει η επέκταση της οικονομίας της Ελλάδας. Η Ελλάδα επιχειρεί να καταστεί υπερδύναμη στα Βαλκάνια και επιχειρεί να επεκταθεί σε όλη την περιοχή της βαλκανικής χερσονήσου. Αιτία για αυτό που συμβαίνει με το όνομα είναι τα συμφέροντα των Ελλήνων καπιταλιστών στη Μακεδονία. Το όνομα συνιστά απλώς άλλοθι και χρησιμοποιείται ως προκάλυμμα, προκειμένου να καλυφθούν τα άλλα πράγματα που συμβαίνουν"

Όχι βέβαια ότι είναι η μόνη στην Κουμουνδούρου, που λέει ανάλογες ανοησίες. Η Γαϊτάνη, είναι τροτσκίτρια, και το 1987 εντάχθηκε στην Ο.Σ.Ε. (Οργάνωση Σοσιαλιστική Επανάσταση), ενώ από το 2001 είναι στέλεχος της συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Ε.Α. (Διεθνιστική Εργατική Αριστερά). 

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Πηγή: planet-greece.blogspot.gr
σχολιο από sxoLIAnews: ΕΤΣΙ ΚΑΘΩΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΒΛΑΞ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ! 
ΑΝ ΟΧΙ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου