" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ο Βαρουφάκης συνιδρυτής σε ίδρυμα του Γάννου το οποίο ψάχνει το ΣΔΟΕ!!


Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης βρίσκεται το Κέντρο Ερευνών Προοδευτικής Πολιτικής που ίδρυσε ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου τον Νοέμβριο του 2006. 
Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews στο στόχαστρο των δικαστικών Αρχών μπαίνουν οι δραστηριότητες του πρώην
υπουργού στον συγκεκριμένο χώρο, μετά τις τις έρευνες για τα εξοπλιστικά προγράμματα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Αρχές θα ελέγξουν φορολογικά στοιχεία από τις δράσεις του Ιδρύματος, καθώς και την προέλευση της χρηματοδότησής του

Το ΚΕΠΠ έχει πραγματοποιήσει από το 2006 πολλές ημερίδες, δημόσιες εκδηλώσεις και συνέδρια. 
Στα ιδρυτικά μέλη του ΚΕΠΠ, όπως προκύπτει από τον ιστότοπό του βρίσκονται ο Σπύρος Τραυλός, πρώην γραμματέας της Γενικής Γραμματείας Οικονομικού Σχεδιασμού και Αμυντικών Επενδύσεων του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, ο Κώστας Ζώρας, πρώην γενικός γραμματέας Διοίκησης και Οργάνωσης του υπουργείου Οικονομικών όταν υπουργός ήταν ο Γιάννος Παπαντωνίου, ο Παναγιώτης Κορλίρας, πρώην υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, και ο καθηγητής Γιάννης Βαρουφάκης.
Σχόλιο: Βρε βρε καλώς τον φωτεινό παντογνώστη! Καλώς τον Βαρουφάκη! Τον άνθρωπο που κατακρίνει τους κακούς μνημονιακούς πολιτικούς που μας έφεραν μέχρι εδώ! Και με το Γιάννο όμως η κολεγιά....κολεγιά!
 από : taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου