" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ: ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ: ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Βουλευτής Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ προτείνει “Κοινοπραξία Ελλάδος – Τουρκίας” για τους υδρογονάνθρακες του Αιγαίου με την δικαιολογία ότι θα είναι πράξη αντίστασης, προς Ευρώπη και Αμερική.

 Είπε χαρακτηριστικά: «Από τη στιγμή που η Ελλάδα αδυνατεί να αξιοποιήσει τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου, θα μπορούσε να έρθει σε συνεργασία, έτσι ώστε να μπορεί να έχει δικαιώματα και στην Προποντίδα και μέσα στην Τουρκία. Θα μπορούσε να γίνει μια κοινοπραξία Ελλάδας-Τουρκίας».

Καλά πόσες μπαρούφες μπορεί να ακούσει κανείς σε αυτή την χώρα δεν έχει τελειωμό! Όμως αυτό που έχει κυρίως σημασία εδώ, είναι ποιός το λέει. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, βεβαίως, αφού άλλωστε το γνωρίζουν ( αλήθεια το γνωρίζουν αυτοί που τους ψηφίζουν; !!!) άπαντες πως το εν λόγω συνονθύλευμα συνιστωσών διατηρεί στο πρόγραμμά του τις αντιλήψεις αυτές, τις οποίες ενστερνίζονται ΑΠΑΝΤΕΣ και όχι μονάχα οι μουσουλμάνοι "τουρκογενείς" (κατά Ερντογάν και Νταβούτογλου)  της Θράκης!!!
Απλά μας το φέρνουν σιγά-σιγά και με το μαλακό για να μη μας έρθει απότομα όταν θα πάρει την εξουσία το ΣΥΡΙΖΑ ( που κατά "περίεργο" τρόπο πατρονάρεται από τους ΠΑΝΤΕΣ) ...
Δηλαδή θέλουν οι του ΣΥΡΙΖΑ να χαρίσουμε τα μισά μας υπάρχοντα με τους τουρανομογγόλους και να τους κάνουμε πλουσιώτερους έτσι γιατί εμείς είμαστε γαλαντόμοι!!! Αλλά και γιατί η ιστορικά φιλική μας σχέση το ...επιβάλλει!!!( Καλά την μαλακία περί " πράξη αντίστασης σε Ευρώπη και Αμερική" ΑΝΕΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ γελοιότητα !!!)
Τι λέτε βρε ρεμάλια του κερατά; Με ποιούς να μοιράσουμε τον πλούτο της γης και της θάλλασσάς μας;  
Με τους μογγόλους από τα Αλτάϊα όρη που κατέβηκαν ορδές πρός τον πολιτισμένο νότο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας μας, για να μας πάρουν οι γύφτοι την πόλη και να μας κανουν δούλους για 400 χρόνια; Με αυτούς που ξεκίνησαν τα παιδομαζώματα και αφάνιζαν τους προγόνους μας; Με αυτούς που μας έσφαζαν κατά εκατομύρια στην Μικρά Ασία και τον Πόντο; Με αυτούς που το Κεμαλικό χατζάρι ξεκοίλιαζε τις έγκυες ελληνοπούλες στην Ιωνία και πετούσε στην θάλασσα τα γυναικόπαιδα;  

Αυτούς που έχουν το ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ να ισχυρίζονται πως τα επί δεκάδων χιλιετηρίδων πατρογονικά μας εδάφη, τους ανήκουν; !!! 

Βρέ άϊντε στον γεροδιάβολο και ακόμη παραπέρα βρωμο-προδοτικά συριζοπράμματα !!! Άντε γιατί σαν πολύ σας έχουμε ανεχτεί... Ώς εδώ και μη παρέκει ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! ! !

1 σχόλιο: