" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Δεν καταλάβατε εκεί στη ΔΗΜΑΡ ...Το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο !


 Οι Παπαγάλοι έπιασαν δουλειά ...
Ειναι πολιτικο το θέμα λένε ο Καψής και ο Τσίμας ... 
Στο ίδιο τραπέζι με τον Κουβέλη ήσασταν παιδιά ; 
Το ΣτΕ αποφάσισε ,όχι ο Σαμαράς 
Μπάρμπα Κουβέλη δεν ειναι πολιτικό θέμα ούτε αποφάσισε η κυβέρνηση να το αλλάξεις και το θέμα ειναι Νομικό και όχι πολιτικό !
Εκτός αν δεν θέλουν να εφαρμόσουν την απόφαση του ΣτΕ ...Πήραν το μικρόφωνο τα παπαγαλάκια Τσίμας και Καψής και μιλάνε για πολιτικό θέμα !!
δηλαδή δεν καταλάβαμε καλά αν δεν μας αρέσει ο νόμος δεν τον εφαρμόζουμε ; 
Ετσι είναι Μπάρμπα Φώτη που θέλεις να γίνεις και Πρόεδρος της Δημοκρατίας τρομάρα σου!!
Δηλαδή σε έτσουξε και εσένα και το ΚΚΕ και το Σύριζα ...Για το Πασόκ δεν το συζητάμε 
Άκουσον ,Άκουσον τι λένε αυτοί που θελουν την καταστροφή της Χώρας ..Το θέμα λένε ειναι πολιτικό δεν το καταλάβαμε αν δεν μας αρέσει ο νόμος τον κρίνουμε πολιτικό ,αν μας αρέσει ειναι απόφαση του ΣτΕ ... 
Ε ρε λαμόγια και μετά λέει ο Λαός γιατί δεν φεύγουν οι Λαθρομετανάστες απο την Ελλάδα ...Ξέρω τι σας  χρειάζεται ...
 Η ΔΗΜΑΡ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Σε στιγμές που η χώρα και ο λαός της βρίσκονται σε αποσύνθεση, με δραματικές τις συνέπειες του πολιτκού εγκλήματος Ραγκούση να χαρίζει την ελληνική ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά των μεταναστών-λαθρομεταναστών, η ΔΗΜΑΡ αντί να πάρει θέση υπέρ των Ελλήνων, με ανακοίνωσή της εξακολουθεί να συντηρεί το ίδιο καρκίνωμα. Η ΔΗΜΑΡ με τέτοιες ανακοινώσεις υποσκάπτει τα συμφέροντα των Ελλήνων.

Η ανακοίνωσή της έχει ως εξής:

 "Δεν δικαιολογείται η σπουδή για ζητήματα του ν.3838/10 (προϋποθέσεις για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας) που έκρινε η μη δημοσιευθείσα απόφαση του Σ.τ.Ε.
Η νομοθετική αντιμετώπιση των ζητημάτων αυτών πρέπει να έχει σταθερό κριτήριο τη συγκρότηση μιας ασφαλούς και συνεκτικής πολιτικής κοινότητας, με αναγνωρισμένο το δικαίωμα του μετανάστη να αποκτά την ελληνική ιθαγένεια, με αντικειμενικό κριτήριο το δεσμό του με την Ελλάδα.
Ιδιαίτερα πρέπει να αναγνωρίζεται ο δεσμός με τη χώρα μας των παιδιών μεταναστευτικής καταγωγής που γεννήθηκαν και μεγαλώνουν σ' αυτήν.
Δεν δικαιολογείται καμμιά ρύθμιση που υποχωρεί μπροστά στο ρατσισμό και την ξενοφοβία".

από : makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου