" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΒΡΕ ΑΪ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΖΟΜΠΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ...σσσσσσ τώρα το κράτος κοιμάται !!!!!


Αλβανοί προκάλεσαν στην Ακρόπολη

Και εντάξει, για την αριστερά η παράκρουση του εχθρού, είναι «καλή» και σεβαστή. 
Όμως, η εικόνα των Αλβανών να σηκώνουν τη σημαία τους με φόντο την Ακρόπολη, μας προσβάλλει όλους, ειδικά όσους δώσαμε μάχες τη δεκαετία του '80 για τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου και εξακολουθούμε να μαχόμαστε για τα αδέρφια μας στην αλύτρωτη ηπειρωτική γη. 

Η παραπάνω προσβλητική φωτογραφία, αναρτήθηκε στη σελίδα της αλβανικής νεολαίας στην Ελλάδα - Rinia Shqiptare Ne Greqi στη διαδικτυακή πλατφόρμα facebook. Η λεζάντα γράφει από κάτω: 
 «η Νεολαία στην Ελλάδα δεν ξεχνά την ταυτότητά της. Είμαστε τα παιδιά της Αλβανίας. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από κάποια αλβανόπουλα μπροστά απ' την Ακρόπολη στην Αθήνα».
Μάλιστα, στην ίδια σελίδα αναγγέλλεται μια μουσική βραδιά με την οποία οι Αλβανοί της Αθήνας θα εορτάσουν την 100η επέτειο της Ανεξαρτησίας της Αλβανίας. Η εκδήλωση θα γίνει στις 28 Νοεμβρίου στα Κάτω Πατήσια, σε μαγαζί επί της οδού Καυταντζόγλου 64, στις 21:00. θα παραβρεθεί και ο πρέσβης της Αλβανίας Dashnor Dervishi.

 από : Ελληνικός Κόσμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου