" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΤΕ... ΝΑΤΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ! ΨΩΝΙΖΕΙ ΧΑΒΙΑΡΙ, ΣΟΛΩΜΟ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ...


Ζωή χαρισάμενη κάνει στο Μόναχο ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο οποίος ξέγνοιαστος από τις καταδίκες και τα σκάνδαλα φαίνεται ότι απολαμβάνει τις βόλτες του μαζί με την οικογένεια του, όπως προκύπτει από δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος.
Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας τη
ς Siemens Hellas, ο οποίος διέφυγε από τη χώρα μας και είναι υπό την προστασία του γερμανικού δικαίου, απεικονίζεται να κάνει βόλτα στο Μόναχο, να αγοράζει πανάκριβα ρούχα μαζί με το γιο του και να ψωνίζει χαβιάρι, σολωμό και πανάκριβα γαλλικά κρασιά.
Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρία ομογενή ο Μιχάλης Χριστοφοράκος διάλεξε τον πιο ακριβό σκοτσέζικο σολωμό, ζητώντας να του βάλουν πολύ μεγάλη ποσότητα.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα το μπουφάν που αγόρασε για το γιο του κοστίζει 1.200 ευρώ, δηλαδή με τα σημερινά δεδομένα στην Ελλάδα, τρεις μισθούς πείνας...



πηγή 
αναδημοσίευση από :ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ 


σ.σ. Θα ήθελα να ήξερα τι απέγινε με εκείνη την καταγγελία (αριθμ. Πρωτ/λου 2267/21-3-2012) στο Άρειο Πάγο που έκανε ο σταρτηγός Γ. Αϋφαντής , με την οποία ζητά να κηρυχθούν ΠΑΡΑΝΟΜΑ τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. λόγω χρηματισμού, (βάσει του Συντάγματος),  όπως έκρινε το δικαστήριο του Μονάχου ( Τον Αύγουστο του 2009 , λοιπόν, το Γερμανικό Δικαστήριο  του Μονάχου εξέδωσε ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ για τον Μ. Χριστοφοράκο για χρηματισμό των πολιτικών κομμάτων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.)και την οποία καταγγελία ο κ. Αϋφαντής, έχει ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου