" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Γιατί είπαμε ότι συνελήφθη ο Καρατζαφέρης; Δείτε το επίμαχο δελτίο με τις αποκαλύψεις – βόμβα για τα CDS διά στόματος Ζωής Γεωργαντά!



Ο Σπύρος Καρατζαφέρης συνελήφθη με πρόφαση τα έγγραφα των ψευδώνυμους. Είναι αυτός ο λόγος; Δείτε το ντοκουμέντο της εκπομπής με τις τρομερές αποκαλύψεις για τα CDS και τι λέει η Ζωή Γεωργαντά.

“Έγινε αχαλίνωτη κερδοσκοπία εις βάρος της Ελλάδας με τα CDS. Αυτοί που αγόρασαν CDS το φθινόπωρο του 2009, κέρδισαν γύρω στα 26 δις!”.

“Αυτά που έκανε (Η Τράπεζα της Ελλάδας ) είναι εγκλήματα, είναι οικονομική γενοκτονία!!” λέει μεταξύ άλλων αναφερόμενη στο πανηγύρι με τις αγορές ομολόγων που αργότερα κουρεύτηκαν. Ομόλογα που ξεφόρτωσαν ιδρύματα του εξωτερικού σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από τις απανωτές ερωτήσεις Παυλόπουλου.

Δείτε το δελτίο με προσοχή και εστιάστε στις προειδοποιήσεις Καρατζαφέρη σχετικά με στοιχεία που κατέχει για τα CDS. “Σας μίλαγε ο φίλος σας Αντρίκος για τα CDS κυρία Γεωργαντά;” Μήπως αυτές οι προειδοποιήσεις ήταν η πραγματική αιτία;

Το βίντεο τα λέει όλα:Στο 1,56,00 ο Σπύρος Καρατζαφέρης επαναλαμβάνει επί λέξη την αποκάλυψη του Ολυμπία τον Δεκέμβρη του 2010.

 

 από : olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου