" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: "Οι "Μακεδόνες" να ονομάζονται όπως θέλουν" (βίντεο)


Όταν ο υπεύθυνος μειονοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ λέει επί λέξει ότι η κάθε χώρα μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται όπως θέλει, και το κόμμα αυτό είναι πιθανόν να κυβερνήσει, και να διαχειριστεί τις τύχες του Σκοπιανού ζητήματος, τότε έχουμε κάθε λόγο να ανησυχούμε.

Ένα βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου, με τον Νάσο Θεοδωρίδη, υπεύθυνο μειονοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ, να δηλώνει σε σκοπιανή δημοσιογράφο, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει την ''μακεδονική μειονότητα'' και έχει ήδη καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για την επιστροφή τους στην Ελλάδα και σημειώνει πως :''όταν ο Τσίπρας γίνει πρωθυπουργός θα αλλάξει η ατμόσφαιρα και θα βρεθεί λύση μακρυά απο Εθνικισμούς''...


Ο κ.Θεοδωρίδης συμφωνεί μάλιστα απόλυτα με το δίκαιο των ''Μακεδόνων'' και ότι η προσωπική του γνώμη είναι ότι "μπορούν να αυτοπροσδιορίζονται όπως θέλουν" δηλ. ούτε με τη γνώμη του αρχηγού του Αλέξη Τσίπρα για σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό συμφωνεί.

Μάλιστα η Σκοπιανή δημοσιογράφος δήλωσε και απογοητευμένη από τον Αλέξη Τσίπρα, αφού εμμένει σε σύνθετη ονομασία ενώ περίμενε από αυτόν πιο "φρέσκες ιδέες" προφανώς να ξεβρακωνώμαστε από μόνοι μας σε όποιον ζητάει κομμάτι της χώρας μας, αυτό είναι "φρέσκο" πως να το κάνουμε.





Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου