" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ...έξω από 'δώ !!!


Ενώ η σιχαμένη φόρεσε το ΙΔΙΟ σακάκι και το ίδιο κολιέ,  που φορούσε όταν παρακολούθησε τον αγώνα Ελλάδος -Γερμανίας ( στο ευροποδόσφαιρο 2012), ο από εδώ "δικός" μας(;) Σαμαράς της απέδωσε τιμές αρχηγού κράτους, κάτι που για τους στρατιωτικούς μας ήταν απαράδεκτο ! 
Διαβάστε και τι άλλο ενόχλησε τους στρατιωτικούς, αλλά και εμάς,  βεβαίως - βεβαίως...

(πληροφορία από το onalert.gr)
Τα έμπειρα μάτια στρατηγών,ναυάρχων και πτεράρχων “ακτινογράφησαν” τη τελετή υποδοχής της Άνγκελα Μέρκελ και “μεταδίδουν” τις ενστάσεις τους στο Onalert.

Ένσταση πρώτη: γιατί αποδόθηκαν τιμές αρχηγού κράτους, ενώ όπως υποστηρίζουν έπρεπε να αποδοθούν τιμές πρωθυπουργού.


Ένσταση δεύτερη: για πρώτη φορά είχε τοποθετηθεί εξέδρα πάνω στην οποία στάθηκε η κα.Μέρκελ δίπλα στον Α.Σαμαρά. Που είναι η παρατήρηση των στρατιωτικών; Στο γεγονός ότι μ΄ αυτό το τρόπο οι δύο ηγέτες στάθηκαν στο ίδιο ύψος με την Ελληνική Σημαία.


Υπερβολές; Τέτοια ώρα,τέτοια λόγια;


Για τη στρατιωτική λογική όχι και γι΄ αυτό το επισημαίνουν.


Μην ξεχνάμε βέβαια ότι την ευθύνη της τελετής την είχε το ΥΠΕΞ και είναι γνωστό ότι ο Δ.Αβραμόπουλος είναι λάτρης των εντυπωσιακών τελετουργικών.



Κοίτα ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ την ΣΗΜΑΙΑ αυτή γιατί ΑΥΤΗ είναι που θα σου βγάλει το μάτι !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου