" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

5 αυγά στο κεφάλι του Τόμσεν! Πνίγηκε η είδηση... ΒΙΝΤΕΟ

 
ΕΚΑΝΕ ΡΕΖΙΛΙ ΤΗΝ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΤΡΟΙΚΑΝΟΣ ΚΟΜΙΣΣΑΡΙΟΣ 
 
Στις 7.30 το βράδυ της Τετάρτης έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, ο γνωστός “ακτιβιστής” Δημήτρης Ρέλλος τό’κανε πάλι το θαύμα του. Είχε στήσει καρτέρι στην τρόικα και “τρυπώντας” κυριολεκτικά τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας, πέταξε μια σακούλα με αυγά, στον μισητό Πολ Τόμσεν της τρόικας της δοσιλογικής κυβέρνησης των Τσολάκογλου.  
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr δύο αυγά έσκασαν στο κεφάλι των αστυνομικών φρουρών, ένα έφαγε ο Τόμσεν στη μάπα και τα άλλα δύο έπεσαν πάνω στο αυτοκίνητο του τροικανού.

Το θέμα είναι μεγάλο. Πρώτον για τα μέτρα ασφαλείας που υποτίθεται υπάρχουν και τα έκανε κιμά ο Ρέλλος και δεύτερον γιατί το θέμα αποσιωπήθηκε από όλα τα κανάλια τα οποία- από αυτά που πληροφορηθήκαμε- ήταν απαξάπαντα, παρόντα στον προπηλακισμό. Γαργάρα για να μην κυκλοφορήσει το θέμα και μας κάνουν ντα οι τοκογλύφοι; Ή γιατί εξαιτίας του Ρέλλου, θα χάσουμε τη δόση με τα 13δις; Λογοκρισία και για πόσα, ρε παιδιά;

Εναντίον του Δημήτρη Ρέλλου σχηματίστηκε δικογραφία για απρόκλητη έργω εξύβριση, αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα.

Ως γνωστόν ο Ρέλλος ήταν ο άνθρωπος που δημιούργησε το γνωστό επεισόδιο που σημειώθηκε το Σεπτέμβριο του 2007 κατά την άφιξη του Ευ.Βενιζέλου στη Χ.Τρικούπη, όπου πραγματοποιείτο η κρίσιμη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου για τη διαδικασία εκλογής προέδρου. Ένας άνδρας πέταξε ένα ποτήρι με καφέ, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Βενιζέλου.” 
Αυτός ήταν ο Ρέλλος.
 
 
 
 4 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΟ ΡΕΛΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΔΥΝΑΣΤΗ ΤΟΜΣΕΝ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ. ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΤΕΡΤΣΕΤΗΔΩΝ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ...
 
ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΘΑΨΑΝ Ή ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ(ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ;)ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
  
Ρεπορταζ: Μαρίλια Κούζου

Στις 9 το βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η αυτόφωρη διαδικασία του κατηγορούμενου Δ.Ρέλλου, για «απόπειρα απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης» στον εκπρόσωπο των τοκογλύφων στην Αθήνα, τύραννο Τόμσεν.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον συνταξιούχο Δημήτρη Ρέλλο σε 4 μήνες φυλάκιση, εφέσιμη (πάλι καλά που δεν τον έχωσα μέσα), με τριετή αναστολή.
 
Ο κατηγορούμεν
 Ο Ρέλλος είχε στηθεί στο απέναντι καφενεδάκι από το υπουργείο Οικονομικών και περίμενε. Στον πεζόδρομο της οδού Νίκης 10Α. Όταν είδε τον Τόμσεν να βγαίνει (ο οποίος αναφέρεται ως επικεφαλής του ΔΝΤ στην Ελλάδα) εκσφενδόνισε προς το μέρος του αυγά «με σκοπό να τον ρυπάνει και με τον τρόπο αυτό να προσβάλλει την τιμή και την υπόληψη του επιδεικνύοντας καταφρόνηση στο πρόσωπό του χωρίς να προκληθεί».

O δικηγόρος Φώτης Μήτσης
Ο Ρέλλος συνελήφθη (αφού το αδίκημα θεωρείται αυτεπάγγελτο)και σύρθηκε στο αυτόφωρο. Πήρε προθεσμία και δικάστηκε την Παρασκευή από το Β Αυτόφωρο Μονομελές. Στην ακροαματική διαδικασία ζήτησε μέσω του συνηγόρου του, Φώτη Μήτση, ή την απαλλαγή του ή την κλήτευση του ίδιου του Τόμσεν, όπως έχει δικαίωμα. «Είμαι συνταξιούχος και καρκινοπαθής. Έστειλα επιστολές διαμαρτυρίας για όσα τραβάμε ως λαός στον Λοβέρδο και τον Στουρνάρα. Δεν πήρα απάντηση και αποφάσισα να δράσω. Πήρα τα αυγά και του τα πέταξα», ανέφερε στην απολογία του ο Δ. Ρέλλος.

Συγχαρητήρια στην αδέσμευτη και ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη.
 
 
 
 

















Από το makeleio greki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου