" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΥΓΜΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ! - 150.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ !



του Μάκη Βραχιολίδη

Διερχόμεθα τις ημέρες  του Ραμαζανίου, της  μεγάλης μηνιαίας  περιόδου νηστείας και προσευχής των Μουσουλμάνων, η οποία άρχισε  στις 20 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 19 Αυγούστου. Με αφορμή αυτή την εορτή, οι μουσουλμάνοι ετοιμάζουν στην Αθήνα εντυπωσιακή και ογκώδη παρουσία, η οποία θα φτάσει ίσως και ξεπεράσει τους 150.000  πιστούς του Μωάμεθ! Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται μουσουλμάνοι από όλα τα σημεία της Ελλάδος οι οποίοι και θα κατακλύσουν για 3 τουλάχιστον ημέρες, κάθε γωνιά της Αθήνας με αφορμή την τριήμερη γιορτή κχιντ-αλ-φιτρ που  στα αραβικά λέγεται  κχιντ-αλ-σαρκχίρ, και σηματοδοτεί το τέλος της νηστείας του Ραμαζανίου. Το χαρακτηριστικό της φετινής εορτής των μουσουλμάνων, είναι ότι αυτή συμπίπτει χρονικά  με την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 15 Αυγούστου.
Αυτός είναι και ο σημαντικός λόγος, για τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ισλαμιστές σκοπεύουν να δημιουργήσουν εικόνα πυγμής στο κέντρο της Αθήνας, προκαλώντας με τις παταγώδεις συγκεντρώσεις τους το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων και των χριστιανών απανταχού του κόσμου, οι οποίοι στις 15 Αυγούστου  εορτάζουν την Κοίμηση της Θεοτόκου, ή αλλιώς,  Πάσχα του Καλοκαιριού.
Η μουσουλμανική κοινότητα έχει ήδη έρθει σε προχωρημένες συζητήσεις με τις διοικήσεις, τόσο του Ολυμπιακού Σταδίου (ΟΑΚΑ) όσο και του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) για την παραχώρησή τους, ενόψει των τριήμερων εκδηλώσεών τους.  Την ίδια ώρα, η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων, έχει δώσει την συγκατάθεσή της για παραχώρηση και των δύο χώρων!  Την συγκατάθεσή τους έχουν δώσει και τα συναρμόδια Υπουργεία, Παιδείας, Εσωτερικών, Πολιτισμού-Αθλητισμού και Δημοσίας Τάξεως, στα πλαίσια του σεβασμού των θρησκευτικών ελευθεριών και δικαιωμάτων του ανθρώπου!
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μουσουλμανική κοινότητα βρίσκεται «επί ποδός πολέμου», κινητοποιώντας τους απανταχού της Ελλάδος ομοθρήσκους της ,για να έρθουν στην Αθήνα και να κατακλύσουν τόσο το ΟΑΚΑ όσο και το ΣΕΦ. Επιδιώκουν να δώσουν συμβολικό και ουσιαστικό μήνυμα στην πρωτεύουσα της Αθήνας, μήνυμα που αφορά και στον χριστιανισμό και στον πολιτισμό της Ελλάδος. 
ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ!
Καλά πληροφορημένες πηγές, αναφέρουν ότι η μουσουλμανική κοινότητα ετοιμάζεται να ζητήσει από τον Δήμο Αθηναίων και τον χώρο γύρω από την Ακρόπολη! Σε μια επανάληψη της δημόσιας προσευχής τους που είχε πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο του 2010 στα Προπύλαια, όταν τότε, περισσότεροι από 13.000 μουσουλμάνοι είχαν προσευχηθεί στο κέντρο της Αθήνας, εν όψει του Ραμαζανίου, προτίθενται να ζητήσουν να τους παραχωρηθεί ακόμη μεγαλύτερος κοινόχρηστος χώρος και συγκεκριμένα  μια μεγάλη έκταση κάτω και γύρω από την Ακρόπολη, ώστε να δώσουν πολύ πιο βροντερό παρών κατά την τριήμερη τελετή λήξεως της νηστείας του Ραμαζανίου. Είναι προφανής ο συμβολισμός που θέλουν να δώσουν σε όλη την Ευρώπη, μέσω της διακοπής της κυκλοφορίας γύρω από την Ακρόπολη!
Όπως μας είπε η κα Γραμμένου, αρμόδια της υπηρεσίας κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Αθηναίων, «για την ώρα, δεν έχει υποβληθεί κάποιο επίσημο αίτημα από την μουσουλμανική κοινότητα», όμως, ο χρόνος είναι μπροστά μας για να δείξει κατά πόσον θα γίνει πράξη και αυτό. Σε μια τέτοια περίπτωση, μπορεί κανείς να φανταστεί ποιος θα είναι ο όγκος των μουσουλμάνων-ισλαμιστών που θα κατακλύσουν την Αθήνα από 15 έως 19 Αυγούστου. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο ακόμη και για 150.000 ή και περισσότερους μουσουλμάνους!  
ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ!
Η ελληνική πολιτική πρακτική του αυτοχειριασμού, δίνοντας γη και ύδωρ σε όποιες απαιτήσεις εγείρουν οι μουσουλμάνοι, συνεχίζεται! Όλα αυτά εν’ ονόματι των…θρησκευτικών ελευθεριών και δικαιωμάτων του ανθρώπου!  Μην αμφιβάλλετε ότι  οι πολιτικοί μας ηγέτες θα φτάσουν κάποια στιγμή, στο σημείο να αφαιρέσουν και τον σταυρό από την ελληνική σημαία, επειδή θα το απαιτήσουν οι μουσουλμάνοι! Όπως ήδη έγινε στην Ελβετία, όπου η εκεί μουσουλμανική κοινότητα, ζήτησε την αφαίρεση του σταυρού από το εθνικό έμβλημα αυτή της χώρας, γιατί τους…προκαλεί!!! 
 
http://indobserver.blogspot.gr/2012/07/150000.html
 
Αναδημοσίευση από : ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου