" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

«Υπευθύνως δηλώνω πως δεν θα παραλάβω την χαφιεδόκαρτά σας»


Εκατοντάδες είναι οι πολίτες οι οποίοι συνυπέγραψαν την απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Πατριωτικού Μετώπου, να μην παραλάβουν την χαφιεδόκαρτα του «πολίτη» των φασιστοειδών νεοταξιτών.
 
 Με δεδομένη αυτήν την εξέλιξη και ως μια συνειδητή πράξη αντίστασης στους νεοταξίτες πολιτικούς απατεώνες που κυβερνούν τον τόπο – δυστυχώς με την...
στήριξη μιας μεγάλης μερίδας του Λαού μας το Πατριωτικό Μέτωπο διανέμει σήμερα την Υπεύθυνη Δήλωση του Νόμου 1599/1986 παρ. 4, με την οποία επώνυμα και εν γνώσει των συνεπειών του Νόμου, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΝΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
Την εκτυπώσιμη μορφή της Υπεύθυνης Δήλωσης, μπορεί να τη βρει κανείς στην διεύθυνση http://www.pamet.gr/pdf%20files/karta%20politi/protestation.pdf
ή σε σχετικό σύνδεσμο (link) στην πρώτη σελίδα της επίσημης ιστοσελίδαςwww.pamet.gr του Κινήματος. 
Τυπώστε και στείλτε στο φαξ του ΠΑΜ, 2103311652 την άρνηση παραλαβής της «κάρτας του πολίτη», για να κατατεθεί μαζικά στο Υπουργείο Προ. Πο.
 
Υπενθυμίζουμε πως η Κάρτα του Πολίτη, δεν είναι απλά «μια ταυτότητα» όπως διατείνεται το Υπουργείο Προ. Πο. Και αυτό γιατί με πρόφαση το «νοικοκύρεμα και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας», συγκεντρώνονται στοιχεία των πολιτών (data) σε όλο και μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων και υπόκεινται σε αυθαίρετη επεξεργασία από άδηλα και σκοτεινά κέντρα, στα οποία με διάφορες προφάσεις διαβιβάζονται.
 
Στην περίπτωση της «κάρτας του πολίτη», όλοι μπορούν να θεωρηθούν ύποπτοι, ενώ με αυτήν διασυνδέονται όλες οι δημόσιες υπηρεσίες, ενσωματώνεται ο ΑΦΜ, ο ΑΜΚΑ, ο αριθμός διαβατηρίου, το δίπλωμα οδήγησης, η φορολογική ενημερότητα, οι τραπεζικές συναλλαγές και γενικότερα οτιδήποτε αφορά στην όποια ασχολία ή δράση του πολίτη. Ακόμη, όλα τα στοιχεία αυτά, είναι στη διάθεση των όποιων κακοπροαίρετων κέντρων, των διορισμένων τεχνοκρατών της ΕΕ στις Βρυξέλες η ακόμη παραπέρα στην Ουάσιγκτον.
 
Ήδη η χώρα μας με τη συνθήκη Shcengen και το νόμο 2472/97 «περί προστασίας προσωπικών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» άρχισε μια άνευ προηγουμένου συλλογή στοιχείων που συνοδεύονται από την αριθμοποίηση του ανθρωπίνου προσώπου. Ακόμη με το νόμο 3655/2008, καθιερώθηκε ο ΑΜΚΑ ως ο δια βίου αριθμός, χωρίς τον οποίο ο πολίτης είναι αποκλεισμένος από το δημόσιο σύστημα υγείας. Μια σαφής παραβίαση της συνταγματικής επιταγής η οποία προβλέπει πως το κράτος πρέπει να εγγυάται ελεύθερη και δωρεάν νοσοκομειακή και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους πολίτες του.
Αντιστεκόμαστε λοιπόν έμπρακτα και συνειδητά, συμπληρώνοντας και υπογράφοντας την Υπεύθυνη Δήλωση άρνησης παραλαβής της Κάρτας του Πολίτη και στέλνοντάς της στο φαξ του Κινήματος, 2103311652.
Το Πατριωτικό Μέτωπο, εγγυάται από την πλευρά του τον σεβασμό των προσωπικών δεδομένων των πολιτών που θα υπογράψουν την Υπεύθυνη Δήλωση και τη μη χρήση τους για κανέναν σκοπό, πέρα από την μαζική κατάθεσή τους στο Υπουργείο Προ. Πο.
Εμπρός Έλληνες. Μην τους φοβάστε. Αυτόν τον Λαό και τούτην την Πατρίδα, δεν την έφαγαν τα λιοντάρια. Δεν θα τη φάνε τα σκουλήκια.
 
Πατριωτικό Μέτωπο
 
Πηγή: Τρικλοποδιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου