" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΒΙΝΤΕΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΩΣ ΑΥΤΟΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ


 Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο, με τον Γεωργιάδη (που έχει αναλάβει κατ' αποκοπή την λασπολόγηση του κ. Πάνου Καμμένου), το οποίο είναι και ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟΤΑΤΟ εκτός του ότι αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα ΨΕΥΤΙΑΣ ( σίγουρα δεν υπάρχει πιό ΜΕΓΑΛΟ, ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ, από αυτά που υποστηρίζει λίγο μόλις καιρό πριν μαζευτεί στο μαντρί της Νου Δου ) !!!  
 
"Οι άνθρωποι που τα γράφουν αυτά έχουν σώας τας φρένας; Μήπως είναι παρανοϊκοί ναρκωμανείς, ή έχουν κάποιο πρόβλημα από τα πολλά χάπια;
Είναι δυνατόν,να το λέει κάποιος σοβαρά, ότι εγώ προτίθεμαι να φύγω από το ΛΑΟΣ και να πάω στην Νέα Δημοκρατία;

 ( Βέβαια αυτό που στην συνέχεια λέει είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να καταλάβει κανείς !!! )

Και εν συνεχεία αναρωτιέται και πάλι με στόμφο :  
"Έχετε σώας τας φρένας;" 

( Εμείς τας έχουμε κ. Σπυρίδωνα -"Άδωνι" εσείς πάντως εκ των δικών σας αυτοδιαψεύσεων - λόγω επιλογών σας-  μάλλον θα πρέπει να πάτε να κοιταχτείτε ...)

Σκεφτείτε πόσο πολύ εκτιμούσε τον Σαμαρά, για να διαψεύσει τον εαυτό του και να μπεί στο μαντρί της Νέας Δημοκρατίας !!! Λέει σε κάποια εκπομπή, σκάζοντας στα γέλια, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ( λίγο ...προβληματικό μου φαίνεται αυτό το ...γέλιο) : 
"Ο αχρειστότερος υπουργός Εσωτερικών από καταβολής Ελληνικού Κράτους !!!"


Και πιό κάτω από άλλη εκπομπή:
Και αυτό το δέχεται ο κ. Σαμαράς να λέγεται επ' ονόματί του; 
Μα κοροϊδευόμαστε; 
...
Δεν με νοιάζει καθόλου τι θέλει ο κ. Κρανιδιώτης. Συμπαθής να πιούμε ένα κρασί και να πούμε κανένα ανέκδοτο. Μέχρι εκεί είναι. Η πολιτική του σκέψη είναι μωρού παιδιού.
Άν νομίζει ότι θα αυτοδιαλυθεί ο ΛΑΟΣ, άν νομίζει πως θα φύγουν ξαφνικά οι βουλευτές τους ΛΑΟΣ να ακολουθήσουν  τον Μέγα Ηγέτη Αντώνη Σαμαρά, άν νομίζει ότι από τον χώρο του ΛΑΟΣ θα πάνε να ψηφίσουν όλοι Ν.Δ. επειδή εξελέγει ο κ. Σαμαράς αρχηγός, προφανώς ο άνθρωπος αυτός έχει πολιτική σκέψη νηπίου!!! Γιατί όλα αυτά ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ !!!

Από άλλη πάλι εκπομπή, με τα συνήθη χαρτάκια των φωτοτυπιών παραμάσχαλα κατά την προσφιλή του συνήθεια. Εδώ λοιπόν ανακαλύπτει τον Αντώνη Σαμαρά να λειτουργεί, από την θέση του Υπουργού Οικονομικών, αντίθετα πρός τα πιστεύω του, αφού ειρωνικά τον αποκαλεί "Αυτός ο μεγάλος Ορθόδοξος, δεξιός Πατριώτης ", όπου ψηφίζει νόμο που απαγορεύει την έκφραση "Συμμοριτοπόλεμος" και επιβάλλει το "εμφύλιος" !!!  

"Ποιοί ψηφίσαν αυτό τον νόμο;Δείτε λίγο τις υπογραφές. Ο τότε υπουργός Οικονομικών Αντώνης Σαμαράς και ο τότε Υπουργός Εσωτερικών Φώτης Κουβέλης. Και φυσικά για τον Φώτη Κουβέλη, λογικό είναι, τότε του ΚΚΕ εσωτερικού ήτανε, του ενιαίου συνασπισμού εκείνης της εποχής, αλλά ο Αντώνης Σαμαράς, ο μεγάλος Ορθόδοξος, δεξιός Πατριώτης είναι αυτός που εψήφισε τον νόμο, αυτόν που όλοι οι νεοδημοκράτες έχουν ξεχάσει, όπου μας απηγόρευε να λέμε "συμμοριτοπόλεμο" και μας έλεγε πρέπει να λέμε Εμφύλιος Πόλεμος"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου