" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

" Του Έλληνος ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει"


" Η ψήφος σε περιθωριακά, λαϊκίστικα κόμματα δεν θα είναι σοφή επιλογή για τους Έλληνες "
Τάδε έφη η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, σε πρόσφατη συνέντευξη της στο αμερικανικό δίκτυο CBS.

Εκεί θα κάτσεις,ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ !!!
 Και τώρα είναι η σειρά μας να μιλήσουμε!  
Τώρα είναι ο καιρός αλλά και η ΜΕΓΑΛΗ ευκαρία για εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ, να αποδείξουμε πόση  ισχύ εμπεριέχει η ρήση : " Του Έλληνος ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει" ! 
Γιατι εάν τώρα δεν απαντήσουμε αναλόγως, όχι απλά θα ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΟΥΜΕ ΕΣ ΑΕΙ, αλλά και κυρίως θα έχουν πάει ΧΑΜΕΝΑ τα ΠΑΝΤΑ που αφορούν τις χρυσές σελίδες της Ιστορίας μας! Τις σελίδες εκείνες που έγραψαν με αίμα, κυριολεκτικά, οι πρόγονοί μας από τον Μαραθ'ωνα, τις Θερμοπύλες, την Σαλαμίνα αλλά και από τις ένδοξες μάχες του 1821 έως το Έπος του 1940 στην Πίνδο και τα οχυρά του Ρούπελ κατά του Γ' Ράϊχ ! 
Και επειδή δεν θέλουμε, φαντάζομαι ΚΑΝΕΙΣ μας, να  διαψεύσουμε τους προγονικούς αγώνες, και κυρίως γιατί είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ, πρέπει να δώσουμε απάντηση ΣΦΑΛΙΑΡΑ στην "κυρία" αυτή και σε όποιο ακόμη κοράκι βγαίνει και μιλά θέλοντας να δώσει κατυεθύνσεις στο εκλογικό σώμα της χώρας μας. Αλλά και επειδή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΑΣ !!!

Τώρα αν κάποιοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ άνοιξαν "νταραβέρι" μαζί της, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ, και όχι δικό μας! Διότι εμάς μας ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ, μας είπαν ΨΕΜΜΑΤΑ για να βάλλουν την χώρα μας σ' αυτή την περιπέτεια. Δεν επιλέξαμε εμείς κανέναν να μας κυβερνήσει με την προϋπόθεση πως θα μπούμε στο ΔΝΤ. Απεναντίας, άλλες ήταν οι διαβεβαιώσεις ( βλ. "λεφτά υπάρχουν") για εκείνους που πίστεψαν και επέλεξαν τον ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑ πρώην αρχηγό του ΠΑΣΟΚ !Εμείς δεν το αναγνωρίζουμε το χρέος αυτό και θα κινηθούμε αναλόγως για την διαγραφή του...

Όπως και νάχει η ουσία είναι ΜΙΑ. Δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ η κάθε καρακαϊδόνα να βγαίνει και να εξαπολύει παρόμοιες ΑΠΕΙΛΕΣ πρός τον ελληνικό λαό! ΚΑΝΕΝΑ !!!
Και αυτό ας το καταλάβει καλά. Και για να το καταλάβει καλά πρέπει να φάει το ΧΑΣΤΟΥΚΙ που της πρέπει από τον 'Ελληνα Ψηφοφόρο, από τον ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ και ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ !!!

Γκέγκε, ασχημομούρα Λαγκάρντ;

Υ.Γ. Άντε να δω πότε θα αποφασίσει ο  τραπεζίτης που τιτλοφορείται πρωθυπουργός της Ελλάδος, να προκηρύξει τις ρημαδοεκλογές...

Βλάχου Λία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου