" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ TO ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΤΗ SIEMENS

TO ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ


"Το Σαββατοκύριακο συναντήθηκε συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον πρώην εισαγγελέα των ΗΠΑ κ. Bob Sikelis που κατάγεται από την Ελλάδα και τώρα εργάζεται για λογαριασμό του επικεφαλής της Siemens AG κ.Solmssen. Οι δυο συζητητές καταλαβαίνονται πολύ καλά μεταξύ τους και έδωσαν τα χέρια για τη συμφωνία".


Αυτά γράφει μεγάλης κυκλοφορίας Γερμανική εφημερίδα που μας έστειλε συνεργάτης μας. Το άρθρο υπογράφει ο τιτανοτεράστιος Τάσος Τέλογλου. Που από τις πληροφορίες που έχουμε μπαινοβγαίνει μέρα παραμέρα στα κεντρικά της εταιρείας. Για "δουλειές", βεβαίως. Για να μην παρεξηγούμε τον άνθρωπο. Ρεπορταζ και δουλειές.
To θέμα με την διαπραγμάτευση της Ελληνικής πολιτείας των Νενέκων και των εθνοπροδοτών με τους νεοναζί της Siemens, έκλεισε με 150-170 εκ ευρώ. Ξεχασμένα όλα τα υπόλοιπα. Οι μίζες, τα λαδώματα, το ξεφτυλίκι του δημοσίου βίου, η διαφθορά, η απελευθέρωση του δοσίλογου Χριστοφοράκου, τα μαύρα ταμεία, οι υποκλοπές, το c4I και όλα τα υπόλοιπα.
Με ένα κατοπενηντάρι, ο γερμανικός φασιστικός κολοσσός αναλμβάνει εργολαβία όλα τα δημόσια έργα.
Μια ακόμα επιτυχία Βενιζέλου. Οι άνθρωποι είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου