" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΚΟΠΗΣ Η ΝΕΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟ!

Γράφει η Κανέλλα Καζακοπούλου

Ειναι γνωστό πως στον Μεσαίωνα οι καλόγηροι βάφτιζαν το κρέας ψάρι κι έτσι έλεγαν ότι νήστευαν για να κοροϊδεύουν τον κόσμο πού νήστευε αναγκαστικά και μή. 

Αυτή την  πολύ πετυχημένη συνταγή οι μιντιακοί σέφ της προπαγάνδας ανασύρουν από το πρωϊ για να μάς πούνε πόσο μεγάλη επιτυχία είχε το PSI του κατά Σόϊμπλε Ευάγγελου , η ελεγχόμενη δηλαδή χρεωκοπία, πού συνθέτουν το κούρεμα και η ανταλλαγή των ομολόγων.

Αυτοί οι ίδιοι πού σήμερα πανηγυρίζουν πρίν ένα χρόνο το θεωρούσαν καταστροφή, πού θα διέλυε τα ασφαλιστικά ταμεία πού είχαν ομόλογα ,αλλά εκτός από την ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ κανένας διακεκριμμένος  σε εισαγωγικά  δημοσιογράφος δέν τόλμησε να τους το πετάξει στα μούτρα για να τους αποκαθηλώσει.

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΜΜΙΆ 50αριά δισ. για να αναπληρώσουν τη χασούρα από το κούρεμα, ενώ ο λαός ήδη έχει πολυκουρευτεί, τα ταμεία λεηλατήθηκαν ξανά μετά το χρηματιστήριο και τα δομημένα ομόλογα, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ για το πώς θα ζήσουν και οι σημερινοί και οι αυριανοί συνταξιούχοι αλλά κοροϊδεύει ξανά κατάμουτρα οτι θα δόσει δήθεν ως αντιστάθμισμα στα ασφαλιστικά ταμεία ακίνητα του δημοσίου.

Δηλαδή θα κόβουν π.χ. 100 ευρώ κάθε τρίς και λίγο και ως αντιστάθμισμα θα παίρνεις μιά παλέττα τούβλα, κανένα πατζούρι, τίποτα υαλοπίνακες, πόρτες και άλλα υλικά που μπορεί να διαθέτει ενα κτίσμα. Θα μου πείτε εδώ βλέπουν αστέγους, πεινασμένους, ανέργους και δέν χαμπαριάζουν, και μάλιστα άρχισαν νέοι εκβιασμοί και απειλές για περαιτέρω πλιάτσικο στους ήδη λεηλατημένους μισθωτούς συνταξιούχους πού χρωστάνε φόρους. Δηλαδή από κεί που μάς χρώσταγαν θέλουν να μάς πάρουν και το βόδι.

Καί μιάς και είπα βόδι για τέτοια πρέπει να μάς περνάνε αφού περιοριζόμαστε μόνο σε γιαουρτοπόλεμο, ΕΝΏ Η ΚΑΘΕΣΤΗΚΥΙΑ ΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΑΣΣΥΜΕΤΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ.

ΟΣΟ ΑΡΓΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΞΕΣΠΙΤΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΙΒΑΛΛΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και λοιπούς ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΡΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΚΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

Ή ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ (για να θυμηθούμε και τον μέγα πατριώτη Γιωργάκη, πού πρώτος μάς έσωσε το 2010 από το Καστελλόριζο) Η ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ των μισθών των 300 ευρώ και των αντίστοιχων συντάξεων, στην ανεργία, την αστεγία, χωρίς δημόσια και δωρεάν υγεία και παιδεία, πού θα καταλήξουν οπως και ολη η χώρα στα χέρια μεγάλων ιδιωτικών κολοσσών που περιμένουν σάν κοράκια να την κατασπαράξουν.

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ !!!!

Κανέλλα Καζακοπούλου

Υ.Γ. Ποτε λέτε να φωνάξει ο κ.Παπούλιας τον Ευάγγελο να τον συγχαρεί οπως έκανε με τον γιωργάκη κάθε φορά πού επέστρεφε δήθεν τροπαιούχος από τις συνόδους κορυφής??? Κύριε Παπούλια, αισθάνεστε άνετα βλέποντας τον λαό να υποφέρει και τον πλούτο να αυγαταίνει???

 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου