" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Γιατι το κίνημα πατάτας ενόχλησε το ΚΚΕ ...


Είδατε πόσο ενοχλήθηκε το ΚΚΕ από το γνωστό κίνημα της πατάτας; Καταλάβατε άραγε γιατί τέτοια αντίδραση,αφού στην ουσία ο λαός οφελείτε από την κίνηση αυτή και αφού το ΚΚΕ κόπτεται τόσο πολύ για το καλό του λαού; 
Ε, νομίζω πως πιά ΟΛΟΙ έχουν καταλάβει το γιατί!!! 
Είναι ακριβώς ο ίδιος λόγος που το ΚΚΕ δεν θέλει και ΠΟΤΕ δεν επεδίωξε την ανάληψη της εξουσίας!
Διότι το να ελέγχουν τον λαό,τον απλό λαό ( εργάτες,αγρότες,ανέργους,συνταξιούχους,φοιτητές) είναι γι' αυτούς ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ σκοπός που ενέχει την απόλυτη κυριαρχία του ανθρώπου ή με άλλα λόγια αποτελούν τον πρωτεύοντα παράγοντα ύπαρξης και διατήρησης του Συστήματος!
Χωρίς αυτούς (κομμουνιστές) το σύστημα δεν θα μπορούσε να υπάρξει! 
Έτσι λοιπόν,μια πρωτοβουλία που προέρχεται κατευθείαν από τον λαό,και έχει ως άμεσα θετικό αποτέλεσμα για τις ανθρώπινες κοινωνικές βαθμίδες (εμπόριο,αγορά,ανάπτυξη και αυτομάτως ευημερία των ανθρώπων) μια τέτοια πρωτοβουλία λοιπόν θα μπορρούσε να αποτελέσει την απαρχή της απαγκίστρωσης από τον υποτιθέμενο φιλολαϊκό κομματικό χώρο! 
Γιατί βλέπετε, ο λαός δεν θα πρέπει να σκέπτεται και κυρίως να λειτουργεί, χωρίς τις οδηγίες και το "καπέλωμα" των κομμουνιστών!!! 
Τους ενόχλησε τόσο πολύ που άρχισαν να παραληρούν σε σημείο που δεν κρατούν κανένα πρόσχημα και να ρίχνουν τα "φιλολαϊκά" τους προσωπεία! 
Έτσι για να δουν ΟΛΟΙ τον βρώμικο ρόλο που έπαιζαν και παίζουν οι κομμουνιστές! 
ΒΡΕ ΟΥΣΤ !!! 

Υ.Γ. Ελπίζω να αρχίσουν και άλλοι παραγωγοί να μιμούνται την κίνηση αυτή. Ελπίζω να επεκταθεί και σε άλλα προϊόντα ώστε και ο κόσμος να μπορεί να τρώει,αλλά και οι παραγωγοί να πουλούν τα προϊόντα τους και όχι να τα πετούν στις χωματερές! 
Και μην παραλείψουμε να προσθέσουμε πως με τον τρόπο αυτό υπάρχει η πιθανότητα να παρακινηθούν και άλλοι συνέλληνες να ακολουθήσουν την γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή και ποιός ξέρει ίσως δούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα τόσα εκατομύρια χιλιάδες εγκαταλελειμένα στρέματα και χωριά, να ζωντανέψουν και πάλι !!!

Βλάχου Λία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου