" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Οι Εφιάλτες των ΜΜΕ

Τις τελευταίες ημέρες είμαστε θεατές ενώ επαναλαμβανόμενου κακού σεναρίου,τόσο χιλιοπαιγμένου που έχει αρχίσει να μας προκαλεί τάσεις ναυτίας! Από την υποτιθέμενη κυβέρνηση του ελληνικού κράτους έως τα εμετικά τηλεοπτικά κανάλια με τα κάθε λογής παπαγαλάκια,το μόνο που ακούει κανείς είναι μια καταστροφολογία και κινδυνολογία περί ολοκληρωτικής καταστροφής της χώρας μας και την εξαθλίωση των παροικούντων αυτήν! 
Λές και τώρα δεν υφίσταται με τέτοια κατάσταση,λες και δεν ανεβαίνει ο δείκτης των όλο και πιό φτωχών με ραγδαίους ρυθμούς, λές και δεν πληθαίνουν με γεωμετρική πρόοδο οι άστεγοι! Λές και οι άνεργοι έχουν σταματήσει να αυξάνονται κατά χιλιάδες καθημερινά και τα παιδιά που λυποθυμούν από ασιτία δεν έχει καταντήσει κοινότυπο(!!!) θέαμα!!! 
Ποιά καταστροφή πρόκειται να έρθει πέραν όλων των παραπάνω όμως δεν μας λένε! Μήπως η αγωνία τους αφορά μονάχα την τσεπούλα τους και τις καταθέσεις τους και τίποτα άλλα πέραν αυτού; Γιατί δεν μπορεί διαφορετικά να το εξηγήσει κανείς ακούγοντας και βλέποντας,όχι μόνο τώρα αλλά τα τελευταία δυο χρόνια,από την επιβολή του πρώτου μνημονίου,την μεγάλη πρεμούρα να μην βγούμε από την ευρωζώνη και εγκαταλείψουμε το ευρώ!!!
Όμως όλοι αυτοί οι κύριοι και οι κυρίες των μέσων μαζικής αποβλάκωσης έχουν κάνει την "καβάντζα" τους και έχουν βολέψει ή εκ των πραγμάτων έχουν εξασφαλίσει ένα βόλεμα των γόνων τους,τα οποία βεβαίως στέλνουν για σπουδές στα πανεπιστήμια του εξωτερικού!!! Εκ του ασφαλούς ορμώμενοι λοιπόν λειτουργούν ως φερέφωνα της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων, που τους εξυπηρετεί από κάθε άποψη!!! 
Και καθείστε εσείς φουκαράδες απλοί άνθρωποι,κάτοικοι της ελλαδικής να χτυπιώσαστε γιατί το μεροκάματο θα το μειώσουν στο μισό,γιατί δεν θα έχετε ούτε την στοιχειώδη περίθαλψη,γιατί η εκπαίδευση στα ελληνικά μας σχολειά από την κατιούσα που δεκαετίες ακολοθούσε βρίσκεται στα μαύρα τάρταρα,γιατί όλοι μας οσονούπω θα είμαστε σκλάβοι στην ίδια μας την χώρα!!!
Και παρ' όλα αυτά παρακολουθείτε ΑΚΟΜΗ τα μέσα τους,ακούτε τις κάθε είδους μπουρδολογία και με την τρεμούλα μιάς επερχόμενης πτώχευσης θα βρεθείτε να ακολουθείτε μια γραμμή πλεύσης που ουδέ στο ελάχιστο ανταποκρίνεται στον χαρακτήρα του Έλληνα!!!
Γιατί αλήθεια ΚΑΝΕΝΑΣ από όλους αυτούς τους "ειδήμονες" δεν μας λέει πως το πακέτο των 130 δις ευρώ που αφορά το νέο "μνημόσυνο" θα μπεί σε ένα "ειδικό κλειδωμένο λογαριασμό" και θα πηγαίνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την εξυπηρέτηση του χρέους της χώρας μας; Όπως επίσης και όσα ή όποια έσοδα από αποκρατικοποιήσεις, ξεπουλήματα, ορυκτό πλούτο αλλά και εκείνα που αφορούν της φυσικές πηγές ενέργειας ΟΛΑ,ΜΑ ΟΛΑ θα πηγαίνουν αυτομάτως εκεί και δεν θα έχουμε το δικαίωμα ούτε ένα σέντς να χρησιμοποιήσουμε στο εσωτερικό;
Αλήθεια γιατί το αποσιωπούν αυτό και για ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,χρησιμοποιούν την κινδυνολογία της στέρησης από τον μισθωτό και συνταξιούχο της πληρωμής του; 
Γιατί απλούστατα η τελική φάση της ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! Και επειδή ο απλός πολίτης εδώ και δυό χρόνια βλέπει πόσο αναποτελεσματική ήταν η επιβολή των προηγουμένων μνημονίων ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ πως ΕΤΣΙ και ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ !!! 
Και με αυτόν τον τρόπο,τον χειρώτερο μέχρι σήμερα και τον πιό τρομολαγνικό θα μπορέσει να ολοκληρωθεί το σχέδιο αφανισμού της χώρας μας! Ο φασισμός είναι εδώ και είναι χειρώτερος από αυτόν της κ.Μέρκελ! Είναι ο φασισμός εκείνων που εξυπηρετούν την παγκόσμια νέα τάξη! Είναι οι Εφιάλτες που μπάζουμε μέσα στα σπίτια μας κάθε φορά που πατάμε το κουμπί της τηλεόρασης!!!

Βλάχου Λία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου