" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Τσίπρας προς Βενιζέλο: «Έχετε σώας τα φρένας;»

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Οικονομικών κ. Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την ανακοίνωση νέων φορολογικών μέτρων.

«Έχετε σώας τας φρένας;» είπε σε υψηλούς τόνους ο κ. Τσίπρας, σχετικά με τις κυβερνητικές επιλογές στην οικονομία. «Η ελληνική οικογένεια κοιμάται και ξυπνάει την επόμενη μέρα με έναν νέο φόρο» σημείωσε.

 «Με τους μεγαλοοφειλέτες και τους μεγαλοεφοπλιστές συζητάτε, τους άλλους τους ξεσκίζετε» είπε ο κ.Τσίπρας, τονίζοντας πως «δεν θέλετε να συγκρουστείτε με αυτούς που κυβερνούν πραγματικά».

Κατηγόρησε, επίσης, την κυβέρνηση ότι έχει παραδώσει τα όπλα και ζήτησε εκ νέου εκλογές. 
«Ή θα αποφασίσει ο λαός το μέλλον του και θα είναι υπεύθυνος για αυτό ή το τέλος της κοινωνίας δεν θα είναι καλό» τόνισε.
 «Έχετε εξαθλιώσει τα νοικοκυριά και συνεχίζετε να βομβαρδίζετε με φόρους, ενώ έχει εξαντληθεί η φοροδοτική τους ικανότητα» είπε χαρακτηριστικά.
 «Υπάρχει ή όχι αυτή η περιβόητη λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες, στην οποία αναφέρθηκε ο πρώην υφυπουργός σας, ο κ. Κουσελάς», ρώτησε ο πρόεδρος του Συνασπισμού.

«Την επόμενη εβδομάδα θα δημοσιοποιηθεί η λίστα των μεγαλοφειλετών του Δημοσίου», απάντησε ο υπουργός από το βήμα της Βουλής., προσθέτοντας πως περιμένει την απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου