" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

H Lacoste θίγεται όταν τα ρούχα της φορά ο Άντερς Μπρέϊβικ

Αίτημα στην αστυνομία της Νορβηγίας να απαγορεύσει στον Άντερς Μπρέιβικ να φορά στο δικαστήριο ρούχα με το διάσημο κροκοδειλάκι υπέβαλε η γαλλική εταιρεία ρούχων Lacoste, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα νορβηγικής εφημερίδας.

Σύμφωνα με το BBC, αξιωματικός της αστυνομίας επιβεβαίωσε την πληροφορία της επικοινωνίας των δύο πλευρών, αλλά αρνήθηκε να διευκρινίσει τι ζήτησε η εταιρεία.

«Ναι, η Lacoste επικοινώνησε μαζί μας, αλλά το τι μάς ζήτησε είναι κάτι που θα παραμείνει μεταξύ των δύο πλευρών» δήλωσε ο Νορβηγός αξιωματικός Κρίστιαν Χάτλο, σύμφωνα με την εφημερίδα Dagbladet.

Ο Μπρέιβικ -ο άνθρωπος που βύθισε στο πένθος τη Νορβηγία σκοτώνοντας 77 ανθρώπους στο Όσλο και το νησί Ουτόγια- φέρεται να έχει δηλώσει ότι η συγκεκριμένη μάρκα ρούχων είναι η αγαπημένη του.

Όλοι άλλωστε θυμούνται τις φωτογραφίες από την προσαγωγή του ενώπιον των νορβηγικών αρχών στις οποίος ο Μπρέιβικ εμφανίζεται με μία κόκκινη Lacoste μπλούζα.

Για την είδηση  ΕΔΩ


Σημείωση από Λία Βλάχου :

Νομίζω πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα, έστω κι'αν πρόκειται για μια μεγάλη εταιρία, να του απαγορεύει να φορά κάτι για το οποίο έχει πληρώσει το εμπορικό αντίτιμο του προϊόντος, που η ίδια εταιρία ζητά με την πώλησή του. 
Ανήκει αποκλειστικά στον αγοραστή και αποτελεί περιουσιακό του στοιχείο, το οποίο μπορεί να διαθέσει ΟΠΩΣ εκείνος ΘΕΛΕΙ !!! 
Είναι αν μη τι άλλο ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΑ η απαίτηση - απαγόρευση της Lacoste, αν όντως η είδηση είναι αληθής !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου