" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Μαζικές προσφυγές για το νέο χαράτσι

 Με πρωτοβουλία του κινήματος «Πολίτες κατά του χρέους», αποφασίστηκε η οργάνωση μαζικών προσφυγών κατά του ειδικού τέλους ακινήτων, που θα επιβληθεί μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Για το σκοπό αυτό, όπως ανέφεραν οι οργανωτές της πρωτοβουλίας, έχει συσταθεί εθελοντική Ομάδα Νομικής Βοήθειας, από δικηγόρους-μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, με σκοπό τη σύνταξη μαζικών προσφυγών πολιτών.

Επίσης, αποφασίσθηκαν να γίνουν συμβολικοί αποκλεισμοί των κτιρίων της Α' ΔΟY και της ΔΕΗ στο Τσαλικάκι την ερχόμενη εβδομάδα και να αποσταλεί επιστολή σε όλους τους βουλευτές του Ηρακλείου, με το αίτημα να μην ψηφίσουν τα νέα μέτρα στην ψηφοφορία της επόμενης εβδομάδας.

Οι «Πολίτες κατά του Χρέους» καλούν όλους στη συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Μέρας Ανυπακοής και Αλληλεγγύης. 

πηγή  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου