" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Με επιδείνωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων απειλεί τώρα ο παράφρονας Ερντογάν...

Με επιδείνωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων απειλεί η Άγκυρα καθώς ο Ρ.Τ.Ερντογάν απείλησε ότι :
"Οι κινήσεις της Λευκωσίας θα μπορούσαν να αναβάλουν το προγραμματιζόμενο για τον Οκτώβριο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, αφού οι γεωτρήσεις είναι ένα βήμα για να σαμποταριστεί η συνάντηση».
 
 Σήμερα τα τουρκικά μέσα επιβεβαίωσαν αυτό που έχει ήδη γράψει από την Παρασκευή το defencenet.gr ότι η Άγκυρα και το ψευδοκράτος θα ορίσουν τα μεταξύ τους θαλάσσια σύνορα και θα εκδώσουν άδειες για την εξόρυξη φυσικών πόρων! 
 Θέατρο σκιών από έναν Ερντογάν στα πρόθυρα της παραφροσύνης και τους κλόουν του ψευδόκράτους να δίνουν ρεσιτάλ βλακείας αφού ούτε ένα κράτος στον πλανήτη δεν τους αναγνωρίζει.
Το κρατικό δίκτυο TRT μετέδωσε μάλιστα ότι τη σχετική συμφωνία υπέγραψαν ο Ταγίπ Ερντογάν και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων Ντερβίς Έρογλου στην Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Το ίδιο δίκτυο μετέδωσε δηλώσεις του Ερντογάν που φέρεται να είπε ότι η κίνηση των Ελληνοκύπριων είναι «ανεύθυνο, προκλητικό και μονομερές βήμα». Προειδοποίησε δε τις εταιρείες που θα εργαστούν με την Κυπριακή Δημοκρατία με αποκλεισμό με έργα στην Τουρκία.

Αλλά σε ότι αφορά την στρατιωτική βία που απειλούσε ... τώρα τουμπεκί! Ο Ρ.Τ Ερντογάν απέκλεισε προς το παρόν τη χρήση στρατιωτικής βίας εκ μέρους της χώρας του στην Ανατολική Μεσόγειο αλλά συνέδεσε τις κυπριακές γεωτρήσεις με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου