" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ληστές θορύβησαν την φρουρά Καρατζαφέρη!




Τυχαίο γεγονός χαρακτηρίζει το αρχηγείο της αστυνομίας τους πυροβολισμούς με καλάσνικοφ στη κεντρική πλατεία της Τραγάνας τριών δραστών που είχαν προηγουμένως ληστέψει υποκατάστημα της Eurobank στην Αταλάντη.

Οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν την ώρα που στο σημείο βρισκόταν, συμπτωματικά, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης και η φρουρά του.

Δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη αν στην πλατεία υπήρχε περιπολικό και οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα, προκειμένου να διαφύγουν.

Συναγερμός πάντως έχει σημάνει στην Αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας και Βοιωτίας για τον εντοπισμό των ληστών με τη BMW και τα καλάσνικοφ, που λήστεψαν το υποκατάστημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν στήσει μπλόκα παντού στην ευρύτερη περιοχή και γνωρίζουν τα στοιχεία του ασημί BMW, στο οποίο επιβαίνουν 3 ληστές βαριά οπλισμένοι και το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες διέφυγε από παράδρομο της εθνικής προς την περιοχή της Μαλεσίνας.

Οι ληστές κατάφεραν να διαφύγουν και η καταδίωξη συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου