" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ομιλία Π. Κουρουμπλή για Μεσοπρόθεσμο (29/06/11)

Τουλάχιστον αυτός ο άνθρωπος μπορεί να "κοιτά" (έστω και τυφλός) τους συνανθρώπους του κατάματα με θάρρος και ΤΙΜΗ !!!



Μπράβο Συνέλληνα !
Μπράβο έντιμε συνάνθρωπε!
Μπράβο που δεν δείλιασες κάτω απο την έμμεση ή και άμεση απειλή να θεωρηθείς "αποστάτης" από τον προδοτικό χώρο που θέλει να λέγεται και δημοκρατικό κόμμα!!!
Άς μου επιτραπεί να φιλοξενήσω ένα σχόλιο από τον διαδικτυακό χώρο του youtube (απ' όπου και το παραπάνω βίντεο) και συγκεκριμένα από συνδίκτυο/α με το nickname :"
candusina "

"Παρακαλώ μην τα βάζετε με τους κυρίους βουλευτές που κάθονται πίσω από τον ΚΥΡΙΟ Κουρουμπλή. Δε φταίνε αυτοί που τους είναι αδιάφορος ο λόγος του συναδέλφου τους σε αυτήν την κρίσιμη για τη χώρα στιγμή και συνομιλούν και χαριτολογούν ευθαρσ...ώς και ασεβώς μεταξύ τους. Είναι απλά ΠΙΟΝΙΑ. Τους έχουν ήδη πει τις δικές τους ατάκες, τους έχουν πει τι θα ψηφίσουν και τι θα σκεφτούν, γιατί, όπως φαίνεται καθαρά, το δικό τους μυαλό δε φτάνει ούτε για να τηρήσουν τους απλούς κανόνες ευγένειας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου