" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ !!!

Λοιπόν, η φωτογραφία αυτή, που "κοσμούσε" Ολλανδικό πρωτοσέλιδο, έκανε τον γύρο του κόσμου,έκανε τον κ. Δρούτσα να απολογείται και να προσπαθεί να μας πείσει πως τα διαβήματα που έγιναν προς την Ολλανδία ήταν αυστηρά,όμως...
Όμως η ουσία είναι μία και άλλη πέραν αυτής δεν μπορώ ουδόλως να διακρίνω!!!
 Για να φτάσει η Ολλανδική εφημερίδα, ή ακόμη το όποιο έντυπο,οποιασδήποτε χώρας να περνά σε χλευασμούς,ειρωνίες και υποτίμηση της Ελλάδος, ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος δεν φταίει παρά μονάχα ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ!!!
Διότι,σου λέει η Ολλανδία και κάθε Ολλανδία,αφού η Ελλάς ξεπουλιέται γιατί να μην σχολιάσω το ενδιαφέρον της γειτόνου της, Τουρκίας, το οποίο φαίνεται αρκετά αυξημένο πρός την κατεύθυνση της όποιας εξαγοράς!!! 
 Ξεπουλάει η Ελλάς
Αυτό είναι η ουσία και ότι και να πούν,ότι και να βάλλουν χλευάζοντάς μας, δικαίωμά τους είναι! Απλά το δικαίωμα αυτό το έχουν σε μεγάλο βαθμό δώσει οι κ.κ. εξουσιαστές μας, Πρωθυπουργός,Υπουργοί και όλο το λοιπό τσούρμο που λένε πως κυβερνούν μα τελικώς κάνουν ότι χειρότερο για την πατρίδα μας.  
Την εξευτελίζουν, την ξεπουλάνε και κυρίως δίνουν το δικαίωμα σε όλους,πρωτίστως όμως στους εχθρούς μας (φανερούς και μη) να χαίρονται με την κατάντια μας και να μας χλευάζουν κι' από πάνω! 
 Έτσι είναι βρέ κουφιοκέφαλε Gefry,έτσι είναι ανεκδιήγητε Δρούτσα που όσο κι' αν φωνάζεις να θυμηθούν οι Ολλανδοί την διάσωσή τους από την Λιβύη,χέστηκε η φοράδα στο αλώνι!!! Έτσι είναι βρέ ΑΡΧΙΒΟΔΙ Πάγκαλε, παχύδερμο που το πιθανώτερο είναι να γελάς με το πρωτοσέλιδο της Ολλανδικής εφημερίδας!!! 
 Έννοια σας όμως, έφθασε η ώρα σας! Ωσονούπω και οι κρεμάλες στο Σύνταγμα, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!!!
Και φυσικά να ξέρετε πως ΟΛΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΘΑ ΔΗΜΕΥΘΟΥΝ ! 
ΟΛΩΝ,των πολιτικών από το 1974 και μετά,ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΘΑ ΔΗΜΕΥΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!

1 σχόλιο:

  1. Οι χαρακτηρισμοι "κουφιοκεφαλε",ανεκδιηγητε", "βοδι", οχι μονο ειναι απλα επιεικεις, αλλα επιπλεον προσφερουν σ' αυτους τους εγκληματιες ενα τελειο αλλοθι, αφου τους απαλασσουν απο τα εγκληματα τους λογω βλακειας. Τα ανθρωπομορφα αυτα κτηνη ενεργουν εν πληρει συνειδησει, εκτελωντας την αποστολη που τους εχουν αναθεσει και που δεν ειναι αλλη απο την καταστροφη και εξαθλιωση τησ Ελληνικης κοινωνιας, με τελικο στοχο το ξεπουλημα της Ελλαδος, της ανεξαρτησιας μας και της εεδαφικης μας ακεραιοτητας.
    Τα κτηνη αυτα πρεπει να δικαστουν για εσχατη προδοσια, να καταδικαστουν χωρις κανενα ελαφρυντικο και ναι, να δημευθουν οι περιουσιες ΟΛΩΝ των προδοτων πολιτικων απο το 1974 εως σημερα.
    Μονο ετσι θα υπαρξει μελλον για την Ελλαδα και τον Ελληνικο λαο.
    Φτανει πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή