" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Το Κάλεσμα της Ιστορίας σήμανε !!!

" Να θεσπιστεί ένας ευρωπαϊκός θεσμός που θα παρακολουθεί τα βήματα προόδου της Ελλάδας. Ένα ανεξάρτητο ίδρυμα με συμβουλευτικό και υποστηρικτικό ρόλο για την προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων και την ενίσχυση των επενδύσεων. "
«Η βοήθεια θα πρέπει να είναι συνδεδεμένη με ένα δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα», λέει ο ο πρόεδρος του DIHK(Βιομηχανικό και Εμπορικό Επιμελητήριο της Γερμανίας) Χάνς Χάινριχ Ντρίφτμαν σε συνέντευξή του στην εφημερίδα του Ανόβερου «Hannoversche Allgeimene Zeitung».
Ακριβώς όπως τα είπε ο Μίκης Θεοδωράκης, στην αρχή της εβδομάδας σε συνέντευξή του στον Γ.Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ! Με άλλα λόγια το "συμβουλευτικό ίδρυμα" αυτό, θα αναλάβει το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΧΩΡΑΣ, πέρα από συναισθηματισμούς !!! 
Έτσι είναι δυστυχώς! Και αυτό σημαίνει ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ !!! Και εκεί να δείτε τους τούρκους να έρχονται και να αγοράζουν οργανισμούς στρατηγικής σημασίας (ΟΛΘ,ΟΛΠ λ.χ) επειδή πλειοψήφισαν!!! Και άντε μετά να δούμε για ποιά και τι είδους Ελλάδα θα γίνεται λόγος! 
Γιατί βεβαίως το πρόβλημα δεν είναι αυτή καθ' εαυτή η τουρκία,αφού καλώς γνωρίζουμε (νομίζω όλοι) ότι πίσω από την τουρκία είναι ...άλλοι ... Είναι αυτοί που ανέκαθεν ήθελαν να έχουν τα πράγματα της Παγκόσμιας εξουσίας στα χέρια τους και μέσα από τέτοιες πρακτικές (Διαίρει και Βασίλευε) διαφέντευαν στις πλάτες των λαών!!! 
Και μην ξεχνάμε πως εδώ το πράγμα είναι πολύ σοβαρό,αφού γίνεται λόγος για την εκμετάλευση πόρων ενέργειας στον χώρο του Αιγαίου! Αλλά και του πλούσιου και ανεκμετάλευτου ορυκτού πλούτου της ελλαδικής! 
Φυσικά δεν νομίζω πως έχει την αφέλεια κανείς να πιστεύει ότι επιθυμείτε να υπάρξει,έστω και κατ' ελάχιστον η πιθανότητα μιάς κραταιάς τουρκίας,απ' τους γνωστούς παγκόσμιους εξουσιαστές!!! Άλλωστε και το παρελθόν,η Ιστορία η ίδια,έχει αποδείξει, ότι η γείτονος χώρα, επί τω ακριβέστερον οι ορδές των τουρανομογγόλων,χρησιμοποιήθηκαν όσο εξυπηρετούσε τους μαριονετοδηγούς,και στην συνέχεια τους τοποθέτησαν εκεί που ήθελαν με ότι συνεπακόλουθο,για να μπορούν όταν χρειαστεί να τους βάλουν και πάλι σε λειτουργία!!! 
Πάντα οι ίδιοι, αυτοί που απομιζούν τους λαούς, αυτοί που νοιώθουν τόσο κομπλεξικά απέναντι στην Ελλάδα,τους Έλληνες και την ικανότητά τους θα είναι μπροστά μας! Και θα προσπαθούν να μας αφανίσουν με κάθε τρόπο,με κάθε μέσον !!! Τι θέμα εν τω προκειμένω είναι Εμείς τι κάνουμε; Εμείς πως αντιδρούμε; Και έχω την εντύπωση πως σήμερα έχει έρθει η ιστορική στιγμή αυτής της αντίδρασης! Έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου που θα σημάνει την  οργή των Ελλήνων! Και να είσαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ  συνέλληνες πως σ' αυτό το κάλεσμα της Ιστορίας,για ακόμη μια φορά οι Έλληνες Θεοί θα είναι ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!!

Από : Λία Βλάχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου