" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Η Βουλή τίμησε τους νεκρούς αστυνομικούς της ομάδας Δίας


Τον ελάχιστο φόρο τιμής στους δύο αστυνομικούς που έχασαν χθες τη ζωή τους απέδωσαν οι έλληνες βουλευτές τηρώντας σήμερα ενός λεπτού στη Βουλή.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος μιλώντας σήμερα στο Κοινοβούλιο εξέφρασε τη συντριβή του για την απώλεια των δύο νεαρών συνανθρώπων μας και υπογράμμισε την εκτίμηση της Βουλής προς όλους τους αστυνομικούς, που καθημερινά θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους.

«Δύο νέοι άνθρωποι θυσίασαν χθες τη ζωή τους για την ασφάλεια και την προστασία όλων των πολιτών από αδίστακτους, στυγνούς δολοφόνους. Είμαι συντετριμμένος για το θάνατο των δύο νέων παιδιών που υπηρετούσαν στην Ελληνική Αστυνομία. Για μια ακόμη φορά θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειές τους. Ταυτόχρονα, εύχομαι ταχεία ανάρρωση και στους συναδέλφους τους τραυματίες.

Οφείλω όμως, να αναφερθώ και σε όλους τους αστυνομικούς οι οποίοι καθημερινά, κάτω από επικίνδυνες και αντίξοες συνθήκες, θέτουν σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή και να υπογραμμίσω ότι το πράττουν αυτό για την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών.

Τους εκτιμούμε και τους τιμούμε γι’ αυτό»
είπε ο κ. Πετσάλνικος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου