" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Συνδικαλιστής με μισθό 24.000 ευρώ το μήνα!

Περισσότερα χρήματα κι απ’ τον Έλληνα πρωθυπουργό παίρνει ένας συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, την ώρα, μάλιστα, που oι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι ασφυκτιούν με τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις...

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της δημοσιογραφικής ομάδας της εκπομπής «Κίτρινος Τύπος», «εργατοπατέρας» δίνει τον «αγώνα» για τα δικαιώματα των εργαζομένων με μηνιαίες απολαβές, της τάξης των 24.143 ευρώ μεικτά, 16.504 ευρώ καθαρά, δηλαδή αυτά που βάζει στην τσέπη… εν μέσω χαλεπών καιρών!
Σύμφωνα, μάλιστα, με την καταγγελία του προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού της ΔΕΗ, Θανάση Κατσέτη, υπάρχουν συνδικαλιστές που έχουν μετατεθεί σε σταθμούς παραγωγής ενέργειας, λαμβάνοντας έξτρα επιδόματα, δίχως να πατούν το πόδι τους...

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος, διαβεβαίωσε τον δημοσιογράφο- αν και δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή του το περιστατικό- ότι ο συνδικαλιστής παίρνει απολύτως... νόμιμα το προκλητικό αυτό ποσό.
Από τη μεριά της η διοίκηση της ΔΕΚΟ δηλώνει έκπληκτη από την αποκάλυψη της εκπομπής και με μία λιτή ανακοίνωση δεσμεύτηκε ότι θα διατάξει έρευνα για την εν λόγω υπόθεση.  

Από : zougla.gr


Και να ήταν μονάχα αυτός; Εδώ ο πρόεδρος της ΓΕΣΕΕ κ. Παναγόπουλος παίρνει πάνω από 200000 ευρώ τον χρόνο, αλλά και πόσοι ακόμη "ξεζουμίζουν" το ελληνικό Δημόσιο !!!
Μην κοιτάτε που δεν τους ξεφωνίζουν ακόμη... ΌΠου νάναι έρχεται η ντουντούκα και τότε ...

Αυτά να τα δούμε εμείς οι κακομοίρηδες που μέσα στην μιζέρια μας συνεχίζουμε να ανεχόμαστε ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ !!! 

Άλλωστε το σύστημα έτσι θέλει να έχει πάντα κάποιους,ελάχιστους, ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ, για να μπορούν  μέσω αυτών να ΕΛΕΓΧΟΥΝ τις ΜΑΖΕΣ !!!

Περαστικά μας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου