" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Γ. Προβόπουλος:περικοπές στα ΚΑΠΗ

Ισχυρούς πονοκεφάλους προκάλεσε στα στελέχη και στους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Προβόπουλος

Ειδικά η ιδέα του για περικοπές στα ΚΑΠΗ αναστάτωσε τους ψηφοφόρους του κυβερνώντος κόμματος, που έσπευσαν να καταστήσουν σαφείς τις έντονες διαφωνίες τους. Αποτέλεσμα ήταν τα στελέχη να ζητούν παρέμβαση του κόμματος, την οποία και έκανε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου, Μ. Καρχιμάκης. 

«Είμαι βέβαιος ότι τέτοιες προτάσεις αποτελούν απλώς κάποιες διανοητικές ασκήσεις» επισήμανε. «Οι κύριοι της Τράπεζας της Ελλάδος θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι μετά την ψήφιση του Καλλικράτη, τα ΚΑΠΗ και η Βοήθεια στο Σπίτι δεν καταργούνται»

προσέθεσε και συνέχισε:
«Το μεγάλο έργο του Ανδρέα Παπανδρέου, μέρος του οποίου ήταν τα ΚΑΠΗ, δεν πρόκειται να ακυρωθεί από οποιονδήποτε».
«Τα ΚΑΠΗ θα συνεχίσουν να λειτουργούν, όπως λειτουργούσαν έως σήμερα, γι’ αυτό δεν υπάρχει, ούτε μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε αμφιβολία, ειδικά και με την ψήφιση, από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, του Καλλικράτη» διαβεβαίωσε τους ηλικιωμένους ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.

www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου