" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ...

Συνέχεια στο θέμα της Θράκης είχε εχθές ο κ. Χαρδαβέλας στην εκπομπή του "Αθέατος Κόσμος", όπου καλεσμένει και οι ανεκδιήγητοι κ. κ. Βαλιανάτος, Βέλιος!!! Η απορία εύγλωττη : Με ποιά ιδιότητα ήσαν εκεί προσκεκλημένοι?
Εν παση περιπτώσει παραβλέπω τις παρουσίες και τα φαιδρά που ειπώθηκαν εκ μέρους τους και πηγαίνω σε κάτι πολύ σημαντικό. Σ' αυτό που ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης σχετικά με την Τουρκία και τον νέο της ρόλο. Ακούστηκε λοιπόν, εξ' αφορμής της κυκλοφορίας ενός βιβλίου κάποιου τούρκου αξιωματικού, πως η Τουρκία πλέον έχει άλλο πρόσωπο και άλλη γραμμή πέραν αυτή του Κεμαλικού πρωτύπου. 
Η θέση μου είναι απλή και απορώ πως δεν μπορεί να σκεφτεί έτσι απλά και φυσικά λογικά, όχι ο κ. γεωργιάδης και Χαρδαβέλας, αλλά και ο κάθε σκεφτόμενος και όχι πολλά γνωρίζων, έλληνας πολίτης. Δηλαδή, ο Κεμάλ έξυπνα σκεπτόμενος και διαβλέπων την επερχόμενη ήττα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, αυτό που είχε να κάνει ήταν μια ψευδεπίγραφη αλλαγή στο μουσουλμανικό πρόσωπο του κράτους του και των πολιτών του. Αυτό θα ήταν το όπλο που θα τους οδηγούσε στα "σαλόνια" του δυτικού πολιτισμού (και το ημίψηλο αντί του φεσιού)και την αποδοχή τους ως πολιτισμένου κράτους. Και αυτό έκανε.

Προφανής ο σκοπός που άλλος δεν ήταν από την γιγάντωση και πάλι της Αυτοκρατορίας τους και της Κυριαρχίας τους αλλά με άλλο πρόσωπο πλέον. Η ουσία όμως σαφώς και είναι ίδια. ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ !!!
Μέσα σ' αυτά τα 100 χρόνια η Τουρκία με "δυτικό" πρόσωπο πιά διεκδικεί μια θέση στον χώρο των βαλκανίων που έχει να κάνει με την προστασία των μουσουλμάνων της περιοχής, όπου αυτοί βρίσκονται. Η Τουρκία που έχει αποποιηθεί πιά το αραβικό αλφάβητο, το τσεμπέρι-φερετζέ, και τις βράκες αλλά και η Τουρκία που έχει παραποιήσει την Ιστορία ( έγραψε ο Κεμάλ την παστή ιστορία των Τούρκων που τους θέλει "αυτόχθονες" της Μ. Ασίας έως τα βάθη της Ανατολίας!!!!!!), και που σήμερα διεκδικεί εδάφη της και θαλάσσιες περιοχές που της ανήκαν και της ανήκουν!!!
Αυτή η Τουρκία που χρόνια πολλά τώρα γαλουχεί τα παιδιά των  μειωνοτήτων στα Βαλκάνια, ως γνήσια τουρκόπουλα που ζητούν πίσω τα εδάφη τους. Αυτή η Τουρκία μέσα από συμφωνίες στρατιωτικές, εμπορικές, πολιτιστικές αλλά και οικονομικές με κράτη της Βαλκανικής  εγκλωβίζει στην μέγγενη της οθωμανικής της αγκαλιάς τους μουσουλμάνους που την βλέπουν ως Σωτήρα πάσης φύσεως!!!
Και στις μειωνότητες πολύ απλά, εδώ αφορά την Θράκη μας, επιδιώκει με την τακτική του χρόνια τώρα εκφοβισμού των Ελλήνων κατοίκων την μουσουλμανοποίηση της περιοχής που αναπόφευκτα θα φθάσει η στιγμή, με την συγκατάθεση του ΟΗΕ, να τεθεί θέμα αυτοδιάθεσης!!!
Το ίδιο συμβαίνει και σε Ίμβρο και Τένεδο αλλά κάπως έτσι έγινε και στην Κύπρο!!!
Οι γκρίζες ζώνες του Αιγαίου, η μη επέκταση στα 12 μίλια από μέρους της Ελλάδος, αλλά κυρίως η γενιτσαροποίηση των μουσουλμάνων τουρκογενών θα φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα με την ενσωμάτωση της Δυτικής Θράκης στην Τουρκία.

Και το μεγάλο ατού της Τουρκίας θα είναι πως θα έχει την συγκατάθεση Αλβανίας, Σκοπίων, Κροατίας αλλά και μέρους της Βουλγαρίας που θα μας αναγκάσει χωρίς κιχ να δεχθούμε το νέο στάτους κβο στα Βαλκάνια με Υπερδύναμη την Τουρκία!!!
Και όλα αυτά ήταν σχέδιο κεμαλικό με προοπτική πραγμάτωσης μακροχρόνια αλλά σταθερή...
Εκεί που περιμέναμε τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά να πάρει την Πόλη πίσω, θα χάσουμε και αυτά που μας ανήκουν!!! Όπως χάσαμε και τα ελληνικότατα μικρασιατικά παράλια και έχουμε αφήσει τους τουρκαλάδες να οικειοποιούνται την Ιστορία μας δείχνοντας τα ερείπια της Περγάμου, της Αντιόχειας και όλων των ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΩΝ πόλεων της Ιωνίας, εδώ και πολλές δεκαετίες ως δικά τους προγονικά χώματα!!!
Με τις υγείες μας και ας μείνουμε εδώ στην μιζέρια μας να κυνηγάμε ο ένας τον άλλον σαν κακομοίρηδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου