" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ... ΑΥΤΑ ! ! !

Αναδημοσιεύουμε από τα Νεα, την παρακάτω είδηση η οποία είναι πραγματικά για γέλια και κλάμματα μαζί!!! Γιατι μονάχα στον Γιώργο Παπανδρέου συμβαίνουν τα ραγελαφικά αυτά πράγματα!!!

"Μείζον πολιτικό θέμα για τη διοίκηση του ΟΤΕ και προσωπικά για τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Παναγή Βουρλούμη εγείρει το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή το γεγονός ότι το σταθερό τηλέφωνο του Πρωθυπουργού στην οικία του στο Καστρί είχε για μέρες φραγή εισερχομένων κλήσεων.

Απαντώντας σε σχετική επισήμανση τόσο της βουλευτού Βοιωτίας του κυβερνώντος κόμματος Βασιλικής Τσόνογλου όσο και του βουλευτή Β΄ Αθήνας από τη Νέα Δημοκρατία Πάνου Καμμένου στο πλαίσιο της ακρόασής του ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση της Siemens, πως επί μία εβδομάδα το περασμένο διάστημα το τηλέφωνο του Γιώργου Παπανδρέου ήταν μπλοκαρισμένο για τις εισερχόμενες κλήσεις, ο Π. Βουρλούμης, στην αρχή δήλωσε άγνοια μολονότι για το ίδιο θέμα ο πρώην γενικός διευθυντής Διαχείρισης Δικτύου του ΟΤΕ Νικήτας Μπαριτάκης, ο οποίος παρευρισκόταν στην Εξεταστική την ώρα της καταγγελίας, παραδέχθηκε πως ήταν ενήμερος για το γεγονός.


Ωστόσο, μετά τις καταγγελίες των βουλευτών- οι οποίοι επικαλέστηκαν δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας»- ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ επικοινώνησε με τον γενικό διευθυντή της περιφέρειας κ. Καραγιώργο και στη συνέχεια απάντησε πως το πρόβλημα οφείλεται μόνον σε τεχνικούς λόγους αποκλείοντας με κατηγορηματικό τρόπο πως υπήρξε ο οποιοσδήποτε δόλος. Και απέδωσε το όλο θέμα σε «λανθασμένη πληκτρολόγηση» ενός υπαλλήλου κάποιου απομακρυσμένου κέντρου του δικτύου του ΟΤΕ. «Υπάρχει μείζον πολιτικό θέμα και πρέπει να διερευνηθεί καθώς δεν πειστήκαμε για τη δήθεν λάθος πληκτρολόγηση ενός υπαλλήλου του ΟΤΕ από το δίκτυο των τηλεπικοινωνιών», είπε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος της Εξεταστικής για τη Siemens Βασιλική Τσόνογλου, ενώ ανάλογη άποψη διατύπωσαν βουλευτές και των άλλων κομμάτων, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σ΄ αυτήν την περίπτωση ενδεχομένως να «έχουμε ένα ακόμη θέμα υποκλοπών»! Μάλιστα, βουλευτές παρατηρούσαν στο περιθώριο των εργασιών της Εξεταστικής ότι απ΄ όλο το θέμα αποδεικνύεται πως λειτουργούν δύο παράλληλες υπηρεσίες ασφάλειας του απορρήτου των επικοινωνιών, λέγοντας ότι «η μεν μία, που είναι διακομματική, έχει έδρα στην οδό Πατησίων και στο κτίριο του Οργανισμού και η δε άλλη κατευθύνεται από τη διοίκηση του ΟΤΕ με έδρα το Μαρούσι».
Πάντως σύμφωνα με μέλη της Εξεταστικής, ο Π. Βουρλούμης φέρεται να δήλωσε πως όταν έγινε γνωστό ότι το σταθερό τηλέφωνο του Πρωθυπουργού είχε φραγή των εισερχομένων κλήσεων ειδοποιήθηκε η αρμόδια υπηρεσία του ΟΤΕ η οποία αποφάσισε για τη διαδικασία εξαιτίας της... διακοπής της βουλευτικής ατέλειας του Γιώργου Παπανδρέου! Μάλιστα, ο κ. Βουρλούμης ανακοίνωσε στην Επιτροπή, έπειτα από την ενημέρωση που είχε από τον αρμόδιο γενικό διευθυντή της περιφέρειας του δικτύου του ΟΤΕ, ότι την επόμενη μέρα διακόπηκαν και οι εξερχόμενες κλήσεις του τηλεφώνου του Πρωθυπουργού! "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου