" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 26 Μαΐου 2009

ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ!!!!


Ακούσατε, ακούσατε!!!

Το δικαστήριο της περιοχής Μπίτολα των Σκοπίων, καταδίκασε μια αρκούδα επειδή έκλεψε μέλι!!!

Η καημένη η αρκούδα που επισκεφτόταν τακτικά τα μελίσσια του χωριού Τζόραν Κισελόσκι, όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ξετρελάινεται για μέλι το ζωντανό, θα κληθεί να πληρώσι βάση της απόφασης του δικαστηρίου πρόστιμο 2200 ευρώ ως αποζημίωση!!!

Θα μου πείτε ας τρέξουν να την βρούν και να της τα ζητήσουν. Εμ, έλα που δεν τα ζητούν απο την αρκουδίτσα αλλά από τον κράτος αφού το ζωντανό συγκαταλέγεται στα υπό προστασία είδη. Και κατά συνέπεια υπό την κρατική εποπτεία!!!

Σκεφτείτε να μην αποδεχτεί την καταδίκη το κράτος της γείτονος και να πρέπει να τα ζητήσουν από την αρκούδα!!! Χα, χα ,χα !!! Αυτοί είναι ικανοί να κάνουν ακόμη και αυτό. Αλλά και ακόμη χειρότερα, να κλείσουν φυλακή την αρκούδα!!!

Ήμαρτον τι άλλο θα δουν τα μάτια μας, τι άλλο θα ακούσουν τα αυτιά μας!!!

Μα κανείς δεν έχει ενημερώσει αυτούς τους κακομοίρηδες πως υπάρχει κρατική μέριμνα που συμπεριλαμβάνει και τις αποζημιώσεις από τέτοιου είδους περιπτώσεις???? Κάτι σαν τις αποζημιώσεις από καιρικές καταστροφές στους αγρότες να σκεφτόντουσαν δεν θα χαράμιζαν χρόνο να απασχολούν τα δικαστήριά τους με αρκούδες "υποδίκους" !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου